Diskuze a otázky - Pomocí reklamy uděláš ze lži pravdu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 18. 12. 2020, 18:04:15 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Lidi na internetu mnoho lžou, a tak by se zde měl logicky nasadit konečně dokonalý detektor lži, vím že je to zatím programově jenom utopie, ale představme si, že jednou to už utopie konečně nebude, jak by asi vypadal v té době internet? Nevedlo by nakonec zavedení dokonalého detektoru lži k zániku internetu? Podle mě je většina příspěvků a komentářů na internetu lež, mnozí namítnou, že lež je součástí naší lidské kultury a není možné on nás očekávat to, že se změníme a začneme říkat jenom čistou objektivní pravdu, podívejme se třeba na reklamu a politiku, jak nás chytře klame!

Internet má největší zisky právě ze lži, ostatně už prezident Václav Havel hovořil o tom, že pravda zvítězí nad lží, ale zapomněl nám říci, kdy se toho konečně v EU dočkáme. Živě si to představuji, napíšete něco, co má být na internetu, a kliknete na publikování a vyskočí na vás okno, kde bude napsáno, zamítnuto je to lež. Takto bychom už nepotřebovali na internetu moderátory a administrátory, trollové by v EU skončili jistě v psychiatrické nemocnici, kde by neměli k dispozici; televizi, rádio, tisk, internet atd.

Detektor lži by se potom nasadil i u; televize, rádia, tisku knih a časopisů, mobilních telefonů atd. veškerá digitální technika by byla kontrolována detektorem lži, pokud by někdo chtěl lhát, musel by opustit digitální civilizaci a zde by mohl lhát cizím lidem. V každé škole v EU by byl zaveden předmět pravda a zde by se žáci učili tomu, jak vždy a všude mluvit pravdu, aby jim nebylo mluvení zablokováno EU detektorem lži. Z našeho slovníku by zmizelo mnoho slov, protože tato slova nejsou pravdivá a vzniklo by mnoho nových slov, co jsou pravdivá, cenzura v EU by eliminovala mnoho knih a filmů, protože je v nich lež.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 457 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

vitkouba

vitkouba | 20. 12. 2020, 11:03:04 | více příspěvků | napsat uživateli

Pohyb je tam kde je zdraví. To co je nemocné, to se nepohybuje, už samotné slovo nemoc, vyjadřuje ve zkratce nemohoucnost se pohybovat, většina našich problémů je způsobená nedostatkem pohybu v nás a okolo nás, to jistě musí mít i nějakou příčinu, že se vše v nás a okolo nás málo pohybuje? Tou skrytou příčinou jsou náhražky, čím více je zde náhražek, tím méně je zde i pohybu. Sedíme u televize nebo internetu a tím se nepohybujeme, televize a internet je náhražkou za přírodu, peníze jsou náhražkou za lásku, politika je náhražkou za náboženství, reklama je náhražkou za pravdu, složitost je náhražkou za jednoduchost, porno je náhražkou za sex, drogy jsou náhražkou za štěstí atd. Ano, je zde veliké množství náhražek, díky kterým se nepohybujeme a tak jsme nemocní; tělesně, psychicky, ekonomicky, politicky, citově, morálně atd. Občas navštívím na internetu sociální sítě a snažím se naivně psychicky nemocným pitomcům pomoci dobrou radou, je to ale jenom marnost, protože pitomci už nedokážou existovat bez závislosti na náhražkách, komu není rady, tomu není pomoci. Musí přijít pád na dno, aby si pitomci konečně uvědomili svoje pitomé chyby, díky zlu zde existuje dobro.

mira-sek

mira-sek | 19. 12. 2020, 18:56:18 | více příspěvků | napsat uživateli

nj,nic novýho,stokrát opakovaná lež se stává pravdou... :-(

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:42:34 | více příspěvků | napsat uživateli

Svatá pravda


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑