Diskuze a otázky - Pomoci lze jen tomu kdo si nechá poradit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 02. 2016, 09:12:25 |

!1394!Vážení přítomní diplomatičtí zástupci mnoha národů, jak všichni víte, sešli jsme se zde tajně, proto že voda v oceánu neustále stoupá a tento fakt nelze utajit a lidi od nás naivně očekávají, že najdeme nějaké zázračné řešení krize. Obrazně je to jako by někdo otevřel neviditelný veliký kohoutek s vodou a tak do oceánu začala přitékat voda a každý den stoupne voda v oceánu o přibližně jeden metr.

Záhadou je že nelze zjistit odkud se ta voda bere, neví to; vláda, armáda, zpravodajské služby, vědci, technici, celebrity, atd. multimédia si z toho pochopitelně udělali zlatý důl, a ukazují škodolibě lidem jak se zaplavují města na veliké národy, logicky nastává stěhování národů, do míst které jsou položené vysoko nad mořskou hladinou.

Vzpomínám si jak před několika roky jsme řešili problém s nedostatkem podzemí vody, nutné pro zemědělství a lidi, dneska je zde opačný problém, kdy nevíme co s nadbytkem vody na světě, ideální by byla nějaká nová zázračná vědecká technologie, která by dokázala odčerpat vodu z oceánu jinam, ale to je utopie.

Otázkou je kdy se ten kohoutek s tekoucí vodou zavře, pokud se vůbec někdy zavře? Na monitorech můžete sledovat předpovědi zaplavování naší planety pomocí virtuální reality, jak všichni z vás vědí tak voda stoupla za rok o 365 metrů k dnešnímu dni!

Podle mě je to obrazně veliká chyba v Matrixu, jediné co lze dělat je přestěhovat vše hodnotné na místa co jsou velmi vysoko nad mořskou hladinou, taky zde jsou mediální názory o rychlé osídlení vesmíru, to je ale při dnešním stavu vědy a techniky utopie!

Nastávají problémy se zásobováním, protože globálně mnoho továren a skladů je pod vodou, dále dochází k; fanatismu, rasismu, terorismu, revolucím, sebevraždám, atd. situace je obrazně podobná světové válce, kdy naším globálním nepřítelem je stoupající voda.

Pokud vím tak v roce 2016, GVKB na internetu přesně popisoval současnou situaci, ale tehdy jej nikdo nebral vážně! Dneska je rok 2117 tedy jsme měli dlouhých sto let na to, se na potopu světa optimálně připravit, a podle mě sto let je dost dlouhá doba, proč jsme tu příležitost jako idioti promarnili? Podle mě příčinou byla naše lenost a pyšnost, a jak se lidově říká, komu není rady, tomu už ani není pomoci.!737!

reagovat

Pomoci lze jen tomu kdo si nechá poradit

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 364 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 02. 2016, 01:37:45

https://gvkbblog.wordpress.com/2016/02/21/ideologicke-skoleni-sobeckych-karieristu/

uživatel eliminován | 19. 02. 2016, 10:52:31

> ellen.braun !955!
http://www.gvkb.cz/

ellen.braun

ellen.braun | 19. 02. 2016, 10:22:25 | více příspěvků | napsat uživateli

Můžu se vás na něco zeptat?

uživatel eliminován | 19. 02. 2016, 09:15:57

!955!Necháte si poradit od těch co mají životní zkušenosti?!905!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vodaoceánmetrzástupcepřítomnýsesledenřešenínárodkohoutekčlověkpomoczáhadakrizevážení

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑