Diskuze a otázky - Pomáhají bezmocným a škodí mocným

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 12. 2021, 10:45:46 |

Vše je zde o akci a reakci, pokud se vytvoří monopol tak reakcí je snaha monopol nahradit za konkurenci, zkuste soukromě podnikat a narazíte na monopoly, a tak neuspějete, problémem není to, že zde jsou monopoly, problémem je selhání kontroly nad monopoly! Armáda je klasickou ukázkou centrálního monopolu, a voják zde je tak jenom ubožákem s nulovou hodnotou.

Je zde válka, a tak vojáci budou nosit respirátory a nechají se všichni očkovat, o tom to je že mocní rozhodují egoisticky o bezmocných, následkem je deprese a veliká konzumace piva a cigaret! Všude kde se používají peníze tam jsou monopoly a centralizace, jak by to zde vypadalo, pokud by se zrušili peníze a soukromé vlastnictví?

Následkem by byl zánik civilizace a vrátili bychom se do doby kdy to co si každý ulovil to si i s rodinou nebo smečkou snědl. Pomáhají bezmocným a škodí mocným jenom moudří lidé, bohužel moudrých lidí je málo a hlupáků je mnoho, a tak zde jsou pořád; krize, konflikty, války, revoluce, reformy, změny, pandemie atd.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 218 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑