Diskuze a otázky - Politika bez slibů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 20. 12. 2020, 21:41:22 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Voliči už mají dost pokrytecké politiky, plné reklamních slibů, které se nikdy nesplní, prý nám po volbách bude všem líp, jenže líp je ve skutečnosti jenom těm, co jsme naivně zvolili, a tak se dostali k výhodám, které si nezaslouží. Jak by vypadala politika bez slibů? Místo politiků by nám vládla umělá inteligence, která by dala každému do hlavy kontrolní čip a odřízla by mozky lidí od skutečné reality.

Ano, z lidí by se tak stali roboti na dálkové ovládání, konečně by všem lidem bylo líp protože by existovali jenom ve světě iluzí, a tak by neměli problémy a tím i deprese a stres, konečně by všude na věčné digitální časy zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí, lidi by už konečně nedělali chyby a ten kdo by si nezasloužil jídlo ten by jídlo ani nedostal, a tak by zemřel hlady.

Za vším je vyrobení a nastavení, jak si to vyrobíme a nastavíme takové to i máme, na rozmnožování by se vybrali jenom dokonalí lidé a ostatním lidem by se zablokovala možnost se rozmnožovat, zájem celku je nad zájmem jedince, tak by zde skončilo přemnožení a degenerace. Vše je o kontrole a eliminování všeho co je chybné, dokonalost se skládá z milionu maličkostí a být milionářem to není maličkost, v nové čipové době bude každý milionářem, protože bude žít jenom ve virtuální GVKB realitě, kde je nemožné možným.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑