Diskuze a otázky - Politika a ekonomika bez obalu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 12. 2021, 12:42:21 |

Politika a ekonomika s lidmi manipulují po celý život jako s loutkami, z lidí se díky politice a ekonomice stali naprogramované stroje s nulovou hodnotou, a tak miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce to je pro vládnoucí elitu jenom statistika.

Politika a ekonomika je hra podle politických a ekonomických pravidel, ti, co v této hře hrají první ligu zde vládnou těm, co se nedostali do první politické a ekonomické ligy! Povrch této politické a ekonomické hry se mění všude v každé době podle situace, ale pod povrchem se nic nemění, co je pod povrchem této hry o bohatství a moc?

Pod povrchem je vždy všude egoistické parazitování, nadbytek pro parazity je možný díky nedostatku pro hostitele! Pokud stará strategie parazitování už nefunguje tak se nahradí novou strategií parazitování, takto zaniklo evolučně náboženství a nahradila jej politika!

Ti, co jsou nahoře mají vždy čisté ruce, protože špinavou práci za ně udělají jejich dobře zaplacení sluhové! Vše je zde testovací evoluční verze, a tak každý člověk je zde dočasným levným materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec evolučního pokusu, po smrti nic už není.

Neustále v zprávách slyšíme že zemřela nějaká mediálně známá osobnost, všechny mediálně známé osobnosti to jsou paraziti, co zde získali díky protekci výhody, které si nezasloužili. Z díla spatříme tvůrce, jaké dílo zde zůstane po mediálně známé osobnosti za sto let po její smrti?

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 132 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑