Diskuze a otázky - Politici a podnikatelé to jsou hadi v oblecích

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 10. 2022, 09:54:29 |

Vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrát, každý zde má svoji hru, ve které má i svoje pravidla, není to nový problém stačí si přečíst; Bibli, Korán, Vladaře, Švejka, Farma zvířat, 1984, Mein Kampf, Myšlením k bohatství atd. není zde jenom mnoho knih které se věnují pokrytectví a egoismu je zde i mnoho filmů které popisují pokrytectví a egoismus, evoluční proces má dost času a zdrojů na to, aby špatné informace a špatné programy nahradil za správné informace a správné programy.

Ryba smrdí od hlavy, otázkou logicky je, kdo je zde pravým otrokářem, který z nás všech udělal ubohé otroky? Z dálky to vypadá že pravým otrokářem jsou politici a podnikatelé, z blízka zjistíme že i politici a podnikatelé jsou otroky. Skutečným otrokářem zde jsou jenom programy, vše je ve vesmíru a ekosystému naprogramované k otroctví, to je i správná odpověď na základní otázku vesmíru života, a tak vůbec.

Pokud starý program špatně funguje, tak jej nahradí nový program, špatně fungoval socialismus, a tak jej nahradil kapitalismus, v současnosti dochází k tomu, že špatně funguje kapitalismus, a tak jej nahradí digitalismus ve kterém bude místo lidí umělá inteligence a autonomní roboti, lidi se odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala genocida, nejsou na světě nikde lidi tak nejsou s lidmi problémy to je logické optimální řešení lidské otázky, je to celé o příčině a následku.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 67 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑