Diskuze a otázky - Pokušitel kraluje v očistci, v ráji kraluje Osvoboditel

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 05. 2019, 06:55:37 |

!31!
Pokušení stvořilo konzumní očistec, biblický příběh o vyhnání z ráje je svatá mytologie o tom, že podlehnout hříšnému pokušení se nevyplatí, Pokušitel kraluje v očistci a v ráji kraluje Osvoboditel, vše zde je o protikladech, mezi kterými je napětí a toto napětí uvádí vše do pohybu a tím i do evolučních změn, vše je zde nejisté, jenom evoluční změny jsou jisté. Jak se osvobodit od hříšného pokušení o tom je víra v Osvoboditele, v každé lidské hlavě je Pokušitel a Osvoboditel je to otázka volby správného pána.
Nemůžete sloužit současně Pokušiteli a Osvoboditeli, komu není rady, tomu není už pomoci, ten kdo slouží Osvoboditeli, ten může osvobodit mnoho lidí od jejich hříšného pokušení, ale většinou skončí bohužel jako mučedník, protože jej služebníci Pokušitele zabijí. Vše je evoluční proces a ty jsi součástí tohoto procesu, každým okamžikem nekonečné množství evolučních procesů končí a začíná, vše je v evolučním pohybu a tak zde není pevný životní bod, na který se lze spolehnout, život je hra podle pravidel, v přírodě pravidla určuje situace a u lidí pravidla určují ti, co jsou mocní a bohatí, díky protekci a výhodám které si nezaslouží.
Není zde; demokracie, kapitalismus, socialismus, dogmatismus, extremismus, atd. je zde jenom egoismus, v centru konzumní civilizace je lidské ego, dobrota je zde žebrota! Poznej svoje hříšné ego, a poznáš všechny hříšné lidi, protože v základních principech se od sebe nelišíme, na ego se lze podívat subjektivně nebo objektivně, objektivně je ego v našem podvědomí, jde o evolučně staré informace, díky kterým dokážeme překonat veliké problémy. Egoista křičí, ty jsi egoista, musíš se charakterově změnit, o tom je dogmatické vymývání mozků v; rodině, škole, armádě, sektě, zaměstnání, politice, umění, atd. když máte dogmaty vymytý mozek, tak to řešíte konzumací cigaret a pitím slivovice, tím se dostáváte do začarovaného pekelného kruhu, a tak brzo skončíte v krematoriu.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 208 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑