Diskuze a otázky - Pokrytecký pyšný pitomec je ten druhý

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 08. 2022, 08:06:36 |

Jak by to zde vypadalo, pokud by zde nebyl ten druhý? Představme si, že vznikne anonymní společnost, kde lidi nosí na hlavě kukly s otvory pro oči a místo jmen mají globální čísla, navíc by se lidi neustále museli každý den stěhovat z jednoho místa do jiného místa, takže by zde nemohl být pro člověka trvalý vztah s někým kdo je mu blízký. Dále by zde měl každý člověk na světě svůj originální jazyk, který by pro něj vytvořila umělá inteligence a tento jazyk jej naučila.
!905!
Nebyla by zde rodina, kde by se vychovávali děti a o výchovu dětí by se starali jenom autonomní roboti ve výchovných organizacích. Nebylo by zde rozdělní lidí na třídy a kasty, z lidí by se stali jenom loutky a pokud by loutka nešla už v nemocnici rychle a levně opravit, tak by se eliminovala v krematoriu. Nebyli by zde už; peníze, soukromé vlastnictví, výhody, jistoty, protekce atd. lidi by se stravovali jenom ve velikých jídelnách, nebo by jedli zmražené polotovary, ohřáté v mikrovlnce.
!905!
Představte si film beze slov a místo slov by zde byla jenom hudba, byli by to zcela jiné filmy, než na jaké jsme dosud zvyklí, nic nového pod sluncem v přírodě není řeč, a tak zde není ani manipulace pomocí řeči, právě naše lidská řeč je zdrojem našich psychických nemocí, představte si egoistické choleriky, jak žijí ve světě, kde by nemohli mluvit s cizími lidmi a získat zde díky protekci místo ředitele nebo prezidenta. Každý by mluvil po celý život jenom s umělou inteligencí a zde by nemohl porušovat pravidla slušnosti.
!905!
Už by se neřešila u lidí sexuální orientace, jestli je někdo; heterosexuál, homosexuál, asexuál atd. stejně tak by se už u lidí neřešilo to, že někdo porušuje zavedená pravidla, protože ten, kdo by porušil zavedená pravidla, ten by se eliminoval v krematoriu jako genetický odpad. Nejspíše si myslíte že něco takového je utopie, protože by to lidem nevyhovovalo, jenže zájem evoluce vždy byl nad zájmem člověka, s lidmi je mnoho problémů, protože ten druhý nám konkuruje, a proto zde je tolik násilí a válek, komu není rady tomu není pomoci, není zde mezi lidmi už možná konkurence tak zde už není pro lidi očistec a je zde pro lidi ráj.
!905!
Podívejme se na internet, který se točí od svého vzniku okolo; propagandy, reklamy, cenzury, protekce atd. problémem je zde toužení po úspěchu, úspěch se stal pro lidi drogou, na které jsou lidi závislí, co se stane s lidmi, když zde už nebude pro nikoho možný úspěch a každý tak bude jenom loutkou kterou bude ovládat jenom umělá inteligence, podívejte se na mravence zde pro mravence není možný úspěch, a tak zde je pravda a láska, nechtějte proto násilím změnit člověka, chtějte změnit svět ve kterém člověk žije a tím se z čertů stanou andělé co žijí v ráji kde se nelže a nekrade. 

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 220 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Vita1971

Vita1971 | 8. 08. 2022, 11:42:29 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan chceš závodit kdo bude dřív? dám ti velkou přednost psychopate !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 8. 08. 2022, 11:34:13

Běž se podívat na hřbitov, ať víš, co tě bude jistě jednou čekat!
!737!

Vita1971

Vita1971 | 8. 08. 2022, 08:10:07 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Návrat psychopata aneb potřebuje pořád psát píčoviny !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑