Diskuze a otázky - Pohádka o tom, že dobrota je žebrota

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 01. 2020, 19:27:01 |

!1394!
Milé děti, tento svět je plný pokrytectví a tak čerti z dálky vypadají jako andělé, vše je zde ovládáno situací a tak v době míru je život hrou a v době války je život bojem, myslíme protože něco nevíme, známe vše jenom povrchně a tak neznáme nic podrobně, proto často chybujeme a tím si problémy zbytečně způsobujeme.
!1333!
Války v nahotě odhalují to že je obyčejný člověk jenom loutkou s nulovou hodnotou kterou lze beztrestně zavraždit, vše je zde o tom že ti co jsou nahoře egoisticky parazitují na těch co jsou dole, spravedlnost je zde jenom v tom že každý musí umřít. Život zde má smysl tehdy pokud nás nic nebolí tělesně a psychicky, s příchodem bolesti přicházejí problémy a nemoci, následkem je snaha o to jak utéci od reality do světa iluzí pomocí drogy nebo víry v zázraky.
!1124!
V každé lidské organizaci platí moje hra a moje pravidla, kdo chce v organizaci být ten se musí podřídit pravidlům v organizaci a tím je zde začarovaný kruh ze kterého nejde utéci. Neřešitelným problémem je zde to, že když se k jednomu přiblížíte, tak se od jiného vzdálíte, nikdo nemůže sloužit mnohému dobře, otázkou je do čeho investovat čas a peníze, aby se nám se ziskem investice brzo vrátila.
!973!
U investic platí pravidlo, že jisté investice přinášejí minimální zisk, jenom nejisté investice mohou přinést veliký zisk, ale hrozí zde i možnost veliké ztráty, toho co jsme investovali. Tento svět je testovací evoluční verze a nikdy zde nebude finální stabilní verze u které už vše funguje dokonale a bez chyb, pesimisté si zde hrají pokrytecky na optimisty, aby mohli zde snadněji lhát a krást.
!737!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 364 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 30. 01. 2020, 18:32:34

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/pohadka-o-slibech-co-se-nesplni.html

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 30. 01. 2020, 17:04:48 | více příspěvků | napsat uživateli

Proto neohlupujme děti o tzv. dobru. Dobro je to, co hraje pro nás, co nás oslabuje je zlo.

A-A !897!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑