Diskuze a otázky - Podnikejte ve velkém a budete úspěšní

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 09. 2022, 18:26:42 |

Veškeré podnikání je o vztazích jsou vztahy, které přinášejí zisk a vztahy které přinášejí ztrátu, je to o tom, jak nechybovat a pochopit to jaké vztahy vám přinesou zisk? Zisk je jenom tam kde je veliká konkurence, tam kde není konkurence tam není ani zisk!
!905!
Nejde si nevšimnout toho, že to, co bylo dříve dobré podnikání to je dneska už špatné podnikání, situace se neustále mění, a tak se musíme všichni neustále přizpůsobovat optimálně rychle nečekaným změnám!
!905!
Největší změnou je dneska digitalizace spojená s televizí a internetem, díky tomu je možné začít s podnikáním z domova stačí nám k tomu jenom si najít správnou specializaci která nám přinese veliký zisk z naší práce.
!905!
Z dálky mnoho specializací vypadá jinak než z blízka, mnozí si naivně myslí že si stačí na YouTube založit účet a brzo z nich budou milionáři, tak to ale v praxi nefunguje, protože došlo k mnoha systémovým změnám, které eliminovali poslední naděje na úspěch trollům.
!905!
Pochopte to, že hodnotu má to, co potřebujeme a je toho nedostatek, pokud je všude na internetu nadbytek pitomců, tak pitomci nemají na internetu žádnou hodnotu! Pořád platí z díla se pozná tvůrce, pitomé dílo ukazuje logicky na to, že tvůrcem je pitomec!
!905!
Statisticky většina lidí na světě jsou pitomci, následkem je blbá nálada a veliká konzumace piva a cigaret, snažit se pitomcům pomáhat to je pitomost. Televize se stala dneska továrnou na pitomosti, pochopte to, že pokud budete nadměrně sledovat dlouhodobě televizi tak se z vás jistě stane pitomec!

reagovat

Pitomců je na světě

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 81 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑