Diskuze a otázky - Počítačové hry nám dávají iluzi úspěchu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 06. 2022, 05:26:50 |

!1394!
Podvědomě toužíme po úspěchu, protože život je hra a ve hře jde o to být úspěšní, problémem úspěchu v realitě je to že je zde veliká konkurence, a tak je úspěch obtížný, je to jako když se na jedno volné dobré místo přihlásí mnoho uchazečů, a tak je vaše šance na to že uspějete minimální.
!1124!
Pokud by byli počítačové hry naprogramované podle reality, a vaše šance na úspěch byla minimální, tak by nebyli počítačové hry populární. Sociální sítě a fóra používají stejný princip, kdy vám dávají virtuální iluzi úspěchu, je to celé jenom hra, ve které si nuly hrají na to, že jsou velikým číslem a smrt jasně ukazuje to, že každý člověk je nulou a je jedno, jestli je to dělník nebo prezident.
!955!
Vše je zde o příběhu, máme rádi příběhy, kde jsou zázraky, protože v realitě nejsou možné zázraky, začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou, z dálky vše vypadá lépe než z blízka, poznejme z blízka kouzlo a tím kouzlo eliminujeme, o tom jsou všechny iluze, na kterých jsme mnoho tisíciletí psychicky závislí, komu není rady tomu není pomoci.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 470 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑