Diskuze a otázky - Pitomců je na světě jako sraček

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 07. 2022, 13:04:03 |

Podívejme se na ekonomiku objektivně, nejvíce ekonomiku ovlivňují lidé, co zde mají moc nebo bohatství, chudý a bezmocný ubožák nemůže nijak ekonomiku ovlivnit. Propaganda a reklama se snaží z lidí udělat pitomce, aby hodně pracovali a hodně za pitomosti utráceli peníze, a tak se vytváří začarovaný kruh problémů na které není řešení.
!905!
Pandemie a potom válka na Ukrajině to je následek toho že nám vládnou pitomci, podívejme se třeba na dopravu, kolik času strávíme za život tím, že se snažíme dostat z jednoho místa na jiné místo, a přitom by to šlo vyřešit bez nutnosti se někam dlouho přemísťovat.
!905!
Stačí lidi naskenovat ve virtuální realitě a po naskenování se genetická těla eliminují v krematoriu jako evoluční odpad a budeme všichni existovat jenom ve virtuální globální realitě kde se nelže a nekrade, naše cestování bude tak rychlé a levné za okamžik budeme moci být kdekoli na světě díky optickému kabelu. Nebudeme už k ničemu potřebovat; peníze, vlastnictví, dům, auto, oblečení, jídlo, drogy, sex, telefony, politiku, byrokracii, pravidla, náboženství, soudy, školu, nemocnici, rodinu atd. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 100 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑