Diskuze a otázky - Pesimismus je lepší než optimismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 12. 2021, 09:19:47 |

Optimisté brzo poznají že realita není optimální, a tak mají stres a deprese, řešit stres a depresi pomocí; léků, drog, víry v zázraky atd. to nefunguje! Je třeba optimisty naučit pesimismu a tím je vyléčí z optimismu.

Proč vlastně je zde snaha udělat z lidí pomocí propagandy a cenzury optimisty? S optimisty se snadno manipuluje, centralismus a monopoly potřebují optimisty, aby mohli snadno na optimistech parazitovat.

Všechny vlády, co nám zde všude mnoho tisíciletí centrálně vládnou jsou pokrytecké, protože hlásají optimismus a jednají pesimisticky. Obrazně je zde vše postaveno na pokrytectví, kdy čerti z dálky vypadají jako andělé.

Podívejme se třeba na svatou bibli z hlediska objektivnosti obsahu a zjistíme že obsah nemá žádnou hodnotu pro naši kulturu, protože je subjektivní a není zde nikde k nalezení objektivní informace.

Opakem svaté bible jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, tato jednoduchá pravidla jsou hodnotné objektivní informace, se kterými by měli být seznámení optimisté co mají deprese a myslí na sebevraždu.

Vše je zde o protikladech, mezi kterými je většinou napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak po akci zde reakce je, vše je tak zde evoluční proces, který staré za nové nahrazuje, a tak se vše optimálně recykluje.

Informace z minulosti naší kultury nejsou objektivní, propaganda a cenzura tyto informace změnila tak, aby se z lidí udělali pitomci. Lidi si vymysleli boha a svaté lidi co dokázali zázraky, aby mohli elity proměnit lidi ve stádo pitomých ovcí.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑