Diskuze a otázky - Peníze parazitům nesmrdí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 08. 2022, 10:07:33 |

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to i máme vše zde jsou příčiny a jejich následky, žijeme ve světě protikladů, mezi kterými je napětí a tato energie umožňuje existenci času a prostoru ve kterém jsou evoluční změny. Všechny problémy jsou signálem, který nám oznamuje že chybujeme a měli bychom chyby najít a opravit, největší naší chybou je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, činíme lhářům a zlodějům dobře, a tak se máme zle!
!905!
Války nám v nahotě ukazují že se neumíme poučit z chyb a neustále chyby opakujeme, a tak jsme ráj na očistec proměnili. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole, jenom ve smrti jsme si rovní, otroctví nezaniklo jenom se evolučně přizpůsobilo nové době, a tak vzniklo ekonomické a ideologické otroctví. Proč si volíte za svoje zástupce otrokáře, jste naivní a věříte tomu, že pokud si zvolíte správné politické otrokáře, tak že vám všem bude líp.
!905!
Líp ale bude jenom otrokářům, které jste naivně zvolili a tím jim umožnili, aby na vás mohli dlouho beztrestně parazitovat. Vše je zde hra o výhody, v této hře uspějí ti, co umí profesionálně lhát a krást, dobrota je přeci žebrota, z dálky tak čerti vypadají jako andělé, je vám neustále vymýván mozek pomocí propagandy a cenzury, když evolučně selhala svatá víra v zázraky, tak byla nahrazená pokryteckou politikou a reklamou. Peníze parazitům nesmrdí o tom je konzumní globální kultura, ve které se ze všech lidí stali ubohé louky, které ovládají peníze a výhody.
!905!
Vše se točí okolo závislostí, problémy přicházejí, pokud nejsou uspokojeny naše závislosti, řešením pro nás nejsou náhražky, protože všechny náhražky jenom umí uspat naše toužení které nám způsobuje psychické problémy. Společnost nezajímá to, že máme problémy, protože pro pokryteckou společnost je obyčejný pracující člověk jenom otrokem s nulovou hodnotou, pokud ale zemře starý nemocný prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek přitom prezident je pro nás někdo, koho osobně vůbec neznáme!
!905!
Vše směřuje evolučně k tomu, že na práci zde budou jenom stroje a programy, práce za mzdu zde nikde už nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrně budou roboti vyrábět roboty. Pokud pro nás nebude už práce, tak nebude mít smysl chodit do školy nebo se věnovat sportu a umění, následkem bude povinná globální sterilizace u všech žen, aby se už nemohli ubožáci rozmnožovat jako invazní druh, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita. To logicky povede ke genocidě, nejsou na světě už lidi tak zde s lidmi nejsou problémy.
!905!
Člověk mi připomíná operační systém Windows 11, který nemohu nainstalovat na můj notebook Lenovo, protože programátoři u firmy Lenovo jsou pitomci, co neumí programovat profesionálně, stáhl jsem si z podpory Lenovo dvakrát instalační soubory s Windows 11 a instalace se mi dvakrát zhroutila, takže jsem se vrátil zpět k Linuxové distribuci. Windows je návyková droga která škodí našemu psychickému zdraví, ideální by bylo používat operační systém UNIX, problémem je zde nedostatek programů a ovladačů, a to že jsme zvyklí na Windows.

reagovat

Jaký operační systém používáte

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑