Diskuze a otázky - Párky
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 46 příspěvků a shlédlo ji 693 uživatelů .
1mafia1 | 24. 07. 2010, 13:45:04 | více příspěvků | napsat uživateli
párky neřeru samé sračky tam melou do párku
fichina | 24. 07. 2010, 13:42:03 | více příspěvků | napsat uživateli
kůže, tuk, kosti, banrviva, dochucovadla a snad milion éček... !1393!
black.orchid | 24. 07. 2010, 13:40:42 | více příspěvků | napsat uživateli
chrupavky, mouka, barviva, konzervanty, sůl
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 13:38:23
se podívej na strejdu google nebo tetu wiki tam je všechno
Pip-Boy | 24. 07. 2010, 13:13:36 | více příspěvků | napsat uživateli
> Tarta_tuning
ze vsechno a jenom ne z masa
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 12:30:19
radsi nechtej vedet...:D kdovi co do toho vsechno semelou, iluze si o tom nedelam
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 12:28:47
> AlesekBB Sója? To jsou sójový párky, ne? !1358!
Je mi jedno, z čeho se dělaj párky. Hlavně, že to chutná.
AlesekBB | 24. 07. 2010, 12:01:08 | více příspěvků | napsat uživateli
> stacimsisam
Klobásy dělá táta taky, jsou perfektní a jediné, ze kterých se nepobliju...
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 12:00:53
> AlesekBB
Tam cena moc nehraje roli. Drahý jsou někdy sračky největší a levný jsou někdy výborný.
AlesekBB | 24. 07. 2010, 12:00:32 | více příspěvků | napsat uživateli
> stacimsisam
V kantýně u nás stojí obyč. tenké párky 67, cigáro s masem 140!20!
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 11:59:15
> AlesekBB A co se týká klobás,ty si děláme doma-bez zahušťovadel,bez kůží,prostě jen maso a koření. Do klobás nic jinýho nepatří.Dvě třetiny vepřovýho,třetina hovězího.
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 11:56:13
> AlesekBB Nemáš pravdu. Byl o tom i pořad v tv,kde byli uzenář,řezník,zástupce nějaký distribuční firmy z oblasti uzenářství a je to opačně-párky ve kterých je víc sóji než masa jsou dražší. Je to paradox ale je to tak.Nevím proč. Stejně koupit dobrej párek ze kterýho po nakousnutí vystříkne poctivě mastná,lahodná šťáva,to je už skoro nemožný. I ty nejdražší párky/a hlavně ty/ jsou suchý! Lidem ale chutnají. Já to dávám kočce.
uživatel eliminován | 24. 07. 2010, 11:53:14
jak který párky..ale třeba ty kuřecí..ty se melou..a namelou tam všeljaký srčky..takže takovým jídlům se radši vyhíbám
Tarta_tuning | 24. 07. 2010, 11:51:45 | více příspěvků | napsat uživateli
> AlesekBB
Myslim že v dnešní době nesmíš přemýšlet nad ničim... jinak ti nebude chutnat nic kromě grilovaného masa u sebe na zahradě
AlesekBB | 24. 07. 2010, 11:51:21 | více příspěvků | napsat uživateli
> stacimsisam
Takové párky stojí min. dvakrát tolik co normální...
AlesekBB | 24. 07. 2010, 11:50:29 | více příspěvků | napsat uživateli
> Tarta_tuning
U některého jídla nesmíš myslet na původ nebo složení aby ti chutnalo!486!
Tarta_tuning | 24. 07. 2010, 11:49:33 | více příspěvků | napsat uživateli
> AlesekBB
Myslim že Klausovky-malý loupací párky, tomu popisu odpovídaj... už se mi do těch třech ani nechce!1358!
Tarta_tuning | 24. 07. 2010, 11:40:37 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Z čeho se vyrábějí!1358!
reagovat