Diskuze a otázky - Pandemie je nový příchod Ježíše Krista

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 12. 2021, 10:06:39 |

Hospodin si zavolal Ježíše Krista a pravil, čerti v pekle očekávají tvůj druhý příchod, proměním tě v Covid-19 a v této podobě přijdeš mezi čerty v pekle, když to s čerty v pekle nešlo po dobrém tak se to bude muset realizovat po zlém. Vše je o tom, že je zde svět kde se realizují představy a svět kde představy vznikají, mezi těmito světy je napětí a tato energie se vším pohybuje, a tak po příčině za následek je, to celé je evoluční naprogramovaný proces, který puluje mezi protiklady.

Jenom díky zlu zde může vzniknut dobro, jakýkoli odpor proti Covid-19 bude naivní marný, čerti v pekel se konečně začnou věnovat zase víře v zázraky, když jim bude hrozit nemoc a smrt. To že budou v pekle čerti umírat předčasně na pandemii je evolučně správné, protože čertů je v pekle už jako sraček, za posledních dvě stě let se počet čertů v pekle zdesetinásobil, protože se čertům v pekle dobře daří, a tak se z čertů stal egoistický invazní druh.

Pandemie odhalí konečně v pekle to, že mír je válka vedená jinými způsoby, čerti byli mnohokráte varováni, že jim hrozí globální pandemie, ale oni tato varování nebrali vážně, komu není rady tomu není pomoci. Boží mlýny melou pomalu proto aby dali čertům možnost k nápravě a dneska už je čas semlít mnoho miliónů zlých čertů, aby došlo v pekle k tomu, že se lež a nenávist nahradí za pravdu a lásku.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 174 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑