Diskuze a otázky - Otroků je na světě jako sraček

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 11. 2022, 21:40:24 |

Zamýšlel jsem se nad časem a prostorem ve kterém mají všichni problémy se kterými si neumí poradit, a najednou mi to konečně došlo, otroků je na světě jako sraček, není zde člověk a lidi, jsou zde jenom otroci, svoboda je pro nás nedostupná, protože civilizace je postavená na otroctví, a tak je zde dobrota žebrota. Jaký má smysl jít k volbám politiků nebo prezidenta, když otroci volí za své zástupce otroky, slepý nemůže vést slepé!

Neustále se mě ptají otroci, jaký má jejich život smysl a já jim neustále už padesát let říkám to samé, dokud nebudete svobodní ekonomicky a psychicky, do té doby nebude mít váš život smysl, protože není otrok ten, co by se zavděčil všem otrokům! Otrokáři to jsou otroci s maskou otrokáře, vše je zde jenom populistické divadlo, ve kterém si otroci hrají na to, že nejsou otroci. Kolik je na světě lidí tolik je na světě otroků!

Války a inflace v nahotě odhalují to, že jsme všichni otroci, potraty a antikoncepce jsou zde proto že otroků je na světě jako sraček! Mnoho otroků trpí spasitelským komplexem a chtějí spasit ostatní otroky pomocí teorie která v praxi nefunguje, OSHO je moderním mesiášem, který nahradil Ježíše Krista, a tak byl z USA vypovězen, protože dogmatické totality nemají rádi svaté mesiáše.

Otroctví potřebuje dokonalé otroky a dokonalým otrokem je autonomní inteligentní kovový robot na akumulátory, člověk nebyl evolucí stvořen na to, aby zde byl otrokem. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se eliminují, nejsou zde lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, takto se konečně promění peklo na ráj, ve kterém se nelže a nekrade. Ano, bude hůře, lépe už bylo.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 81 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑