Diskuze a otázky - OSHO

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 10:56:39 |

Proč je OSHO blázen? Nevyšší nauka, kterou vydal OSHO jasně dokazuje, že je blázen. Nezajímej se o druhé. Zajímej se o sebe. Buď totálně sobecký; buď zaujat svým vlastním já. To je krátká ukázka z jeho knihy, je to jasný důkaz toho že je OSHO blázen. Co je to sobectví na to je si třeba odpovědět abychom pochopili to, že je OSHO blázen. Sobectví je psychická nemoc, která je způsobená strachem z pravdy a lásky. OSHO byl obyčejný pokrytecký psychopat, který se naučil tomu, jak s lidmi manipulovat pomocí propagandy a cenzury.

Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější o tom je myšlení psychopatů. Měl jsem tři manželky, a tak vím dobře jak myslí psychopat, kam nemůže čert tam nastrčí ženu! Pochopte to, že v pekle nejsou andělé, andělé jsou v ráji, protože v ráji není lež a krádež. Vše je o tom že lež z dálky vypadá jako pravda, realita to jsou jenom programy, ve kterých jsou chyby, dokonalost je iluze! U psychopatů je běžný spasitelský komplex, copak je možné spasit čerty v pekle, s čerty nejsou žerty!

Podívejme se na volbu prezidenta, každý kandidát je pokryteckým psychopatem, v pekle nejsou andělé a vládnou zde jenom pokrytečtí psychopati, co většinou umírají na infarkt. Statistiky jasně prokázali to, že většina těch, co rozhodují o nás bez nás jsou pokrytečtí psychopati, dobrota je přeci v pekle žebrota. Náboženství chce změnit člověka, politika chce změnit organizace, filosofie chce změnit ideologie atd. to vše je pitomost, protože z pekla nejde udělat ráj, řešením je jenom nahradit čerty za anděly tak, že nahradíme lidi za roboty, protože roboti nelžou a nekradou. Nejsou zde čerti tak zde není peklo.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 61 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑