Diskuze a otázky - Organizace se neřídí moudrostí tolik jako jednotlivci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 08. 2022, 02:52:00 |

Jak se psychicky probudit a být tím čím opravdu jsem? Není to jednoduché a snadné, připomíná mi to problém, který nedokážeme vyřešit bez odborné podpory. Život je o podpoře, kterou si poskytujeme, a tak svoje problémy dokážeme vyřešit, jde zde o to, jak kvalitní je tato podpora pro lidi mnoho tisíciletí, tam kde není kvalitní podpora tam je nekvalitní společnost.
!905!
Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom to bylo a bude, jak si to uděláme takové to i máme. Problém s lidmi nevyřeší rozhodně vězení ani blázinec, je třeba začít otroky nahrazovat za stroje a programy. Je to jako s Windows 11 který nejde nainstalovat na staré počítače a stejně tak nejde vytvořit optimální digitální globální společnost ve které bohužel vládnou pokrytecké oblečené opice, co si hrají na to, co ve skutečnosti nejsou.
!905!
Organizace se neřídí moudrostí tolik jako jednotlivci. Kolik utrpení přináší lidem tahle skutečnost, kolik zbytečných problémů všeho druhu, který vše naplňuje depresí! A přece to, co je opravdu cenné, může vzniknout jenom ze spolupráce mnoha cizích lidí. Proto každému, kdo má rád cizí lidi je radostí největší, když povstane něco dokonalého, co vzniklo za velkých obětí a čeho jediným cílem je přispívat k podpoře evoluce.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 123 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑