Diskuze a otázky - Optimální testování mozku

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 09. 2021, 17:12:55 |

Tak jako testujeme výrobky a mnohé jiné tak je potřeba i testovat mozek, v současnosti neumíme optimálně testovat mozek, protože se nedokážeme na mozek napojit pomocí počítače který by pomocí programů otestoval mozek a nalezl zde chyby a zbytečné informace, mozek je inteligentní stroj, který potřebuje profesionální pravidelný servis jinak mozek správně nefunguje.

Zavírat lidi s vadným mozkem do vězení nebo do blázince to je chybou, správné je začít globálně lidem mozky testovat a opravovat, už zde bylo dost chyb, které lidi s vadným mozkem dělali a následkem byla zde u lidí deprese a myšlenky na sebevraždu.

Veliká spotřeba drog a léků na deprese jasně ukazuje na to, že většina lidí na světě má vadný mozek, který je potřeba optimálně opravit, aby mozek optimálně fungoval. Podívejte se na; politiku, náboženství, ekonomiku, byrokracii, školství atd. zde je jasná ukázka toho že největším problémem naší konzumní společnosti je to že většina lidí má vadný mozek a nikdo to neřeší optimálně.

Bude zde povinné každoroční globální testování mozku od narození do smrti, zavedou se průkazy, kde bude uvedeno že je mozek otestován a zaměstnavatelé zaměstnají jenom lidi co jsou otestovaní pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit zde mít lidi s vadným mozkem už zde bylo dost chyb co dělali lidi s vadným mozkem, vše zlé je pro něco dobré.
!54!

reagovat

Optimální testování mozku

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 161 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑