Diskuze a otázky - Optimální optimalizace politiky a ekonomiky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 09. 2022, 10:20:34 |

Není třeba vymýšlet to co je už vymyšleno a praxí otestováno, pokud nefunguje politika a ekonomika tak příčinou je vždy a všude nahrazení praxe za teorie, v přírodě se nikde nenahrazuje praxe za teorie, a proto příroda funguje bez problémů. V přírodě se každý stará sám o sebe, jak si to každý udělá takové to i má.
!905!
Jakmile došlo k tomu, že vzniklo rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, tak se ráj proměnil na peklo, ve kterém je dobrota žebrota. Optimální optimalizace politiky a ekonomiky je o tom že začneme globálně nahrazovat lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, čím méně bude na světě lidí tím lépe bude fungovat na světě politika a ekonomika.
!905!
Civilizace je o nahrazování přirozeného za umělé a člověk je oblečená opice proto je logické nahradit oblečené opice za autonomní roboty. Všechny snahy o to udělat z oblečené opice roboty na baterky se ukázali jako marné, nebyli jsme evolučně vytvoření a výchovou nastavení k tomu abychom byli roboty na baterky, které je možné nahnat do války nebo do továrny.
!905!
Veliké změny nastanou s příchodem umělé inteligence, která bude zde všemu vládnout lépe, než to dělali politici a byrokrati. S lidmi jsou neustálé problémy, protože lidi to jsou oblečené opice a schopnosti a možnosti oblečené opice jsou mnohým limitované s tím nejde nic udělat to je třeba konečně pochopit a smířit se s tím, že robot prezident bude vyznamenávat roboty. 

reagovat

Nejsou lidi nejsou problémy

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 58 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑