Diskuze a otázky - Optimální kandidát na prezidenta republiky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 11. 2021, 18:14:17 |

Zatím není k dispozici oficiální seznam kandidátů na prezidenta republiky, pokud se podíváme do naší minulosti tak naši prezidenti za moc nestáli byli to jenom obyčejní pokrytečtí kariéristi, problém je v systému, který neumí vybrat optimálního prezidenta.

Jako ideální řešení bych spatřoval, aby výběr provedl počítač z informací získaných o lidech, co mají naše občanství a mají vystudovanou vysokou školu. Uchazeč by musel předložit politický a ekonomický program který chce jako prezident realizovat a musel by obhájit jeho kvality.

Už zde bylo dost starých pitomců, co zde dělali prezidenta, a tak jsme díky nim měli blbou náladu. Prezident zde není na to, aby sliboval to, co nedokáže splnit, je třeba si uvědomit to že je zde dlouhé krizové období ve kterém má stát veliký dluh a je zde veliká inflace.

Nestačí řešit jenom povrchně problémy co má naše společnost je třeba jít do hloubky a provést mnoho nepopulárních změn u ekonomiky a politiky. Stát nemůže být dobrý k lidem co si dobrotu od státu nezaslouží, nemůžeme zalévat plevel a krmit parazity.

Obrazně je zde vše o tom že lidi dělají chyby, podívejme se na války jako na chybu, za kterou můžou prezidenti, řešit problémy násilím je jako si podřezávat větev na které sedíme! Pokud by zde platilo oko za oko, tak by v EU byl každý slepý!

reagovat

Optimální kandidát na prezidenta republiky

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 146 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑