Diskuze a otázky - Optimalizace je univerzální lék

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 12. 2021, 06:14:07 |

Rozebíral jsem všechny nemoci, které nás trápí a dospěl jsem k tomu, že univerzálním lékem je jenom optimalizace, která eliminuje chyby v nás a okolo nás, optimalizace je jako úklid, který odstraní nepořádek a špínu. Nic nového pod sluncem, podívejme se do vesmíru a přírody zde vše optimálně funguje díky optimalizaci.

S optimalizací musí přijít i nahrazení starého za nové kdy začneme globálně nahrazovat lidskou práci za práci kterou za nás udělají; programy, umělá inteligence, databáze, počítače, stroje, roboti, továrny atd. budeme se muset naučit tomu že se vše bude řešit na dálku a že zde už nebudou potřeba osobní kontakty a dojíždění do školy a zaměstnání.

Abychom mohli nasadit všude optimalizaci tak bude nutné naprogramovat umělou inteligenci a začít vyrábět ve velkém autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde už nebudou k ničemu potřeba drazí státní zaměstnanci ani drazí vysokoškoláci. Přijde globalizace a tím se bude vše vyrábět ve velkém rychle a kvalitně za malé ceny.

Pro lidi se zavede globálně na vše přídělový systém, aby lidi nemohli plýtvat časem a hodnotami, oddělí se globálně optimálně muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako egoistický invazní druh, a tak dojde k tomu, že už nebude na světě lidí jako sraček a nebude zde tak snaha o to, aby mezi sebou lidi soutěžili o to, kdo je lepší. Za evolučně krátkou dobu zde už nikde nebudou na světě lidi, a tak zde už nikde nebudou nemoci ani pandemie a války.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 548 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑