Diskuze a otázky - okamžitá pomoc!!!
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 21 příspěvků a shlédlo ji 1236 uživatelů .
Stupet | 1. 06. 2012, 15:38:42 | více příspěvků | napsat uživateli
> Psicopata
To právě vůbec. Naopak ho podtrhne, zvýrazní.
uživatel eliminován | 1. 06. 2012, 14:49:34
> Stupet: Fakt? jsem zmaten, já neznám nikoho,kdo by ho tam dával..Proč si rovnou neuvaříte samotnej bujon?stejně zabije chuť masa :D
Stupet | 1. 06. 2012, 14:15:58 | více příspěvků | napsat uživateli
> Psicopata
Fakt sorry, ale neznám nikoho, kdo by ho nedával do vývaru a nebo kdo by prostě jedl vývar jen ze zeleniny a masa.
uživatel eliminován | 1. 06. 2012, 13:58:26
kureci hrbety davaj v KFC do kyble, neuveritelny ... od ty doby, co jsem ho tam nasel, jsem se zaprisahal, ze me tam uz nikdo neuvidi !663!
AlpaKikin | 1. 06. 2012, 13:55:00 | více příspěvků | napsat uživateli
> 42.nitram - kvók !775!
ale aby nezdrhlo !54!
42.nitram | 1. 06. 2012, 13:53:39 | více příspěvků | napsat uživateli
ja bych se s tim nesral, chytil zivy kure, a soupnul ho na par minut do rychlovarny konvice.. !703!!937!
digisekfu | 1. 06. 2012, 13:31:38 | více příspěvků | napsat uživateli
Z pul kila odřezku z kuřete,za které dáš pakatel,z dobre zeleniny a správného koření musíš mít plný hrnec výborného silného vývaru..Nevidím duvod davat tam jakékoliv dochucovadlo..I když jak se říká sto lidí sto chutí..
uživatel eliminován | 1. 06. 2012, 13:25:59
> Stupet: Když tam dáš vše co tam patří a vaříš to správnou dobu, tak myslím že ti to ochutí dost dobře..Ostatně bujon se vyrabí jako ošklivá náhražka vývaru,ne jako dochucovadlo vývaru :)
Stupet | 1. 06. 2012, 13:06:41 | více příspěvků | napsat uživateli
> Psicopata
Protože samotný maso a zelenina ti to moc neochutí. Já vařím velkej hrnec polívky a normálně co půllotr vody, to jeden bujón. Ostatně od toho se ty bujóny vyrábí.
uživatel eliminován | 1. 06. 2012, 13:01:27
> Stupet: No to mi teda řekni proč dáváš do vývaru bujon.?:D:D
digisekfu | 1. 06. 2012, 12:57:33 | více příspěvků | napsat uživateli
Hlavně když budeš vařit,odebírej lžící pěnu co se ti bude dělat navrchu..polévka pak bude výborná chutově,a nebude kalná..Jinak myslím že je škoda když děláš domácí vývar dávat tam bujon,nebo cokoliv jiného.Navíc pokud si koupíš játrovou závařku,a uděláš si knedlíčky,tak i z nich ti jde do polévky výborná chut..!5!Hodně štěstí!2!
Stupet | 1. 06. 2012, 12:48:32 | více příspěvků | napsat uživateli
Vše najednou do studený vody. Ze zeleniny Ti chybí celer, jak už tu někdo psal. Na škodu není ani troška kapusty a cibule( nejlepší na polívku jsou ty "zeleninový balíčky", co se dají koupit). Až se To začne vařit voda, odměř si 45 minut až hodinu. Pak vyndej zeleninu i maso, nakrájej na drobno, přidej trochu polévkového koření (maggi) a nějakej bujón (já do všech vývarů používám hovězí, ale někdo dává do kuřecího slepičí). Přidej zavářku (třeba nudle) a povař už jen pár minutek. Hotovo.
uživatel eliminován | 1. 06. 2012, 12:31:43
kuličky noveho koření a pepře, zelenina v celku, celou dobu s masem a dokud se to maso nebude rozpadavat skoro :D..tak to děláme my doma..apon myslím :D a ze zeleniny ti chybí celer a celá cibule
halber_mensch | 1. 06. 2012, 12:09:16 | více příspěvků | napsat uživateli
Ja vyvarim leda tak svyho zamestnavatele !1!
Koblyyssek | 1. 06. 2012, 12:06:22 | více příspěvků | napsat uživateli
najdi recept přímo na net!1371!
AlpaKikin | 1. 06. 2012, 11:59:32 | více příspěvků | napsat uživateli
Hoď to v celku do studený vody a nech to pomaličku táhnout do varu. Splaš si libeček. Nakonec ho vyčisti bramborem. Do kuřecího vejvaru jsou dobrý játrový knedlíčky - daj tomu správný říz. !1287!
stetinaty.kanour | 1. 06. 2012, 11:54:50 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Je tu nějakej kuchař? Potřebuju poradit jak udělat dobrej, silnej kuřecí vývar, koupil jsem 4 kuřecí hřbety, mám tam nějakou mrkev, petržel.. Jen nevím jak to udělat, aby fakt stál za to. Na net jsem koukal ale jen se dohadovali, jestli tam dát zeleninu vcelku nebo na kousky, zda ji vařit celou dobu s masem, jak dlouho se má vývar ,, táhnout" a jaký tam dát koření...
reagovat