Diskuze a otázky - Objektivní informace eliminují svaté dezinformace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 08. 2022, 22:59:32 |

Knihy a stránky na internetu, v nahotě odhalují to, jak je naše konzumní společnost těžce dlouhodobě nemocná, nemocní lidé mají nemocné děti je to začarovaný kruh, ze kterého nejde uniknout, nevěřte na to, že vás mohou léky vyléčit, léky jenom umí naše nemoci uspat a jakmile přestaneme brát léky tak se nemoci zase probudí! Snažit se pomáhat nemocným lidem to je jako zalévat plevel a krmit parazity!
!905!
Vše je zde o příčině a následku, podívejme se na lidovou moudrost, která nám nastavuje zrcadlo už velmi dlouhou dobu a v tomto zrcadle spatříte to, že naše kulturní civilizace je všude už mnoho tisíciletí nemocnicí, ve které nejsou už nikde zdraví lidé! Je naivní představa že je možno někam utéci z této globální nemocnice, všude je to stejné, ráj existuje akorát ve světě iluzí, v realitě je všude jenom pekelný konzumní očistec.
!905!
Podívejme se do minulosti pomocí knih, zjistíte to, že na počátku naší kulturní pekelné civilizace byla vždy a všude centralizace, byli jsme vyhnáni z přírodního ráje do civilizačního pekla za naše teorie, které v praxi nefungovali. Svatá mytologie, která je o tom, jak jsme snědli v ráji zakázané ovoce nám říká, že tím zakázaným ovocem byla teorie, která nahrazuje praxi. Pokud chcete být lepší, než jsou vaši konkurenti tak je to o tom, že nahradíte teorie za praxi, komu není rady od lidové moudrosti tomu není už možno ani pomoci.
!905!
Podívejme se na to, že se počítače a telefony prodávají s předinstalovaným operačním systémem, často zde není ani možnost změny operačního systému, prý to tak konzumenti chtějí tvrdí ti, co vyrábějí a prodávají počítače a telefony. Ve skutečnosti zde jde vždy a všude o to udělat z konzumentů pomocí propagandy a cenzury pitomce, vše je o tom že nadbytek vytváří nedostatek, aby zde mohli být milionáři tak zde musí být i ubožáci, není zde; politika, náboženství, filosofie, věda, umění atd. je zde všude jenom nemocnice!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 233 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑