Diskuze a otázky - O tom co je správné rozhoduje ten kdo má klíče

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 22:46:02 |

!1394!Svět je psychicky nemocný, a jenom moderní veliké GVKB psychiatrické nemocnice, mohou svět změnit k lepšímu. Je třeba zrušit globálně vězení a utečenecké tábory, a začít problematické sociální parazity, přesouvat do velikých psychiatrických nemocnic, ve kterých se ubytují v malých klecích, a dají se jim injekce s psychickými drogami. Na hrubý pytel zde musí být hrubá záplata, je to svatý boj se špínou v hlavě, rodina a škola proměnila lidi v psychické ubožáky, se kterými má konzumní civilizace mnoho problémů. Svět je psychicky těžce nemocný, a jenom GVKB psychiatrické nemocnice, mohou svět profesionálně optimálně změnit k lepšímu.

Je třeba začít problematické lidi přesouvat do velikých GVKB psychiatrických nemocnic, ve kterých se lidi ubytují v malých klecích, a dají se jim injekce se psychickými drogami. Na hrubý pytel zde musí být hrubá záplata, je to boj se špínou v hlavě, rodina a škola proměnila lidi v psychické ubožáky, se kterými má civilizace mnoho problémů. Chcete konzumovat drogy, tak je v psychiatrické léčebně dostanete zadarmo, a dáme vám tak silné drogy, že vygumujeme vaši ubohou minulost, zapomenete na to, jak se jmenujete, a jaké jste měli povolání nebo funkci, a v jakou svatou víru jste věřili, atd.

Mnozí mohou namítnout, že to je nemorální a nelidské, takto zacházet s lidmi a dělat z nich vygumované GVKB roboty, bez sobeckého mozku. O tom co je správné, rozhoduje ten kdo má klíče od klecí, budete mnoho měsíců nazí a hladoví zavření v malé kleci pod vlivem návykových tvrdých drog, najednou budete sami se sebou, a nebudete už moci na nikom sobecky parazitovat, a tak bude psychický Satan ve vás poražen, každý je tím jaké má závislosti, a hříšné závislosti jsou spojené se službou pekelnému Satanovi. Takto konečně globálně zvítězí láska a pravda nad lží a nenávistí, co bylo to bylo, dneska je vše už díky GVKB jinak!!973!

reagovat

O tom co je správné rozhoduje ten kdo má klíče

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelé

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 437 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 02. 2016, 15:23:23

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/prumysl-na-iluze-velmi-dobre-prosperuje_815065.html

42.nitram

42.nitram | 28. 02. 2016, 14:50:58 | více příspěvků | napsat uživateli

o tom co je krasne, rozhodujeme my, strana !1250!!937!

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 22:46:25

Máme vás rádi!1124!
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/o-tom-co-je-spravne-rozhoduje-ten-kdo-ma-klice_815060.html


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

nemocnicesvětvězenígvkbparazitčlověkinjekceklikabojhlavadrogazáplatarodinapyteltáborpsychšpínanemocnýhrubáškola

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑