Diskuze a otázky - Nuly s kravatou

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2021, 20:17:21 |

Oblečení neslouží jenom k tomu, aby nás ochránilo před zimou, ale začalo sloužit k tomu, aby se z nás stali pokrytečtí herci, co si zde na něco hrají, najednou se z nás stali loutky, které ovládají nejvíce organizace, a tak zde jsou loutky rozdělné na loutky co jsou nahoře a loutky co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, každá loutka je zde dočasně, z nuly zde vše vzniká a v nuly se to zase navrací, je běžné že loutky to mají v hlavě díky reklamě vynulované.

Ten, kdo zde odmítne být loutkou tak zle skončí, je to celé nastaveno na manipulaci pomocí odměny a trestu, vadné loutky skončí ve vězení nebo jako bezdomovci, zavírat vadné loutky do psychiatrické nemocnice, můžeme jenom na krátkou dobu, protože zde jsou kapacity limitované. Kde je zakopaný pes?

Zakopaný pes je v selhání kontroly nad nulami s kravatou, v přírodě vše bez problémů funguje, protože zde nejsou nuly s kravatou, zde je každý živý systém tím, čím evolučně je a na nic si zde nehraje. Podívejme se na; revoluce, války, krize, katastrofy, vandalismus, dogmatismus, extrémismus atd. za vším jsou nuly s kravatou, ryba smrdí od hlavy, takový je život.

Potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, jenom tak zde skončí blbá nálada, díky které je nám blbě, a tak kouříme cigarety a pijeme pivo. Každý dostane do hlavy čip, který jej bude ovládat jako loutku, lidské ego bude irelevantní, takto zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB digitální časy.  Vše se dneska digitalizuje a optimalizuje, člověk nemůže stát zbaběle opodál, aby zde vše anonymně jenom kritizoval, GVKB čipů bude dostatek a pro nikoho nebude imunita nebo výjimka. 
!5!

reagovat

Nuly s kravatou

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 230 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑