Diskuze a otázky - ! NOVINKA ! Web během pár minut ZADARMO.

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 05. 2008, 02:29:52 |

Máme pro Vás absolutní NOVINKU! Chtěl bych Vám představit projekt BLUE4NET
Jde o nejnovější způsob obchodování přes internet v ČR s možností výdělku absolutně pro každého. Nemusíte nic platit a vyděláváte! Jak spolupráce funguje? Jde o běžné využívání obchodních modelů (O.M), které jsou umístěny na levé straně Vašich PDS. Každý klient od nás dostane editovatelné internetové stránky za 0,- Kč. Obsahem O.M jsou české i zahraniční firmy jako jsou BluePardise.cz - cestovní služby, AKPZL.cz - advokátní služby, Remax-czech.cz - realitní služby, Patro.cz - nákupní centrum, Finsmarketing.cz - finanční služby, SMS soutěže Obsahem tohoto modelu jsou SMS soutěže o parfémy,relaxační pobyty,adrenalinové sporty či zážitky,zájezd,elektroniku,hodinky,vizitky,lístky na F1,kosmetické balíčky,masáže,lístky na koncert, letenky,poukázky na nákupy atd. SMS dražby o automobily,domy, pozemky, skútry, notebooky. Budete si moci stahovat písničky, loga, melodie, tapety do mobilu apod. Připravujeme různé SMS kové boje mezi určitou skupinou hráčů kde si každý bude moci den co den vychutnávat možnou výhru a získávat velmi zajímavé provize ze zaslaných SMS. Do SMS soutěží,dražby se bude moci zapojit opravdu každý, i třeba jiný klient z internetu. A dále připravujeme řadu dalších prestižníh firem.Obchodní modely jsou speciálně přizpůsobeny tak, abychom mohli identifikovat a vyplatit Vám provizi v případě, že-li si někdo zakoupí produkt.
Vyděláváte také tím, že projekt BLUE4NET doporučíte i jiným. Pomozte nám a budeme Vám vyplácet provize z nákupů, které se uskuteční na stránkách Vašich nově registrovaných zájemců přes už zmiňované obchodní modely.
Je to velmi jednoduché! Nabídněte registraci do projektu BLUE4NET všem a o zbytek se postará projekt BLUE4NET sám. Vy už jen vyděláváte. To je vše.
Na rozdíl od jiných systémů zde nejsou měsíční poplatky a registrace do projektu BLUE4NET je ZDARMA. Proto je tento projekt vhodný opravdu pro každého.
Zapojte se do projektu BLUE4NET ještě dnes! Opravdu to funguje dnešní stav 425 lidi a vyděláno 15500 Kč. za měsíc práce.!5! Ale není nic ZADARMO ??? Protože mě to stálo hodiny a hodiny času u internetu až do ranních hodin. Takže stačí navštívit web www.cz-vydelek.blue4net.cz a zaregistrovat se ZDARMA kde si můžete dát cokoli. Vytvoříte si lehce samí stránky během několika minut a na výběr máte více jak 15 předloh.Takže na nic nečekejte,protože štěstí přeje odvážným www.cz-vydelek.blue4net.cz !5!

reagovat

Co si myslíte o práci přes internet???

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelé

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 512 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 05. 2008, 02:33:02

jen 15500???ne dik

drzej_nafrnenej

drzej_nafrnenej | 20. 05. 2008, 02:30:23 | více příspěvků | napsat uživateli

je to scam


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

novinkavyužíváníslužbaČRmožnostběhwebobchodovánífirmaeditovatelnéspolupráceinternetblue4netstránkaakpzbluepardiseleváklientminutastranazpůsobprojektpdsvýdělekobsahpár

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑