Diskuze a otázky - Nová levná mini Škoda v roce 2011

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 03. 2009, 09:29:54 |

Škoda Auto pracuje na novém malém autě

„Nyní pracujeme na vývoji vozu, který bude menší, než je Škoda Fabia,“ potvrdil předseda představenstva automobilky Reinhard Jung. Navíc prozradil, že výroba tohoto vozu by mohla být zahájena v roce 2011.

Spekuluje se, že by nový malý vůz mohl být produktem pro závod Vrchlabí, jemuž pomalu začíná chybět již dříve slíbený produkt New Small Family, který nakonec podle včerejších informací slovenského premiéra Roberta Fica získá slovenský závod koncernu Volkswagen v Bratislavě. Jung však nechtěl upřesnit, kde by se nové miniauto mělo vyrábět.

Škodovka navíc v příštím roce hodlá zatraktivnit vzhled vozu Fabia, který jde v současné době na dračku díky šrotové prémii v Německu, ale řada potenciálních zákazníků z dalších zemí kritizuje její vzhled.

Škoda již koncernu představila jisté náměty na změnu designu fabie a nyní řeší, co z toho bude možné realizovat v sériové výrobě. „Příští rok zvýšíme atraktivitu fabie. Nepůjde ovšem pouze o facelift, ale budou v tom také technické změny,“ slibuje Jung. Podle něho se tak objeví nové motory s nižší spotřebou.

Ještě letos v létě přitom přijde na trh nová, vůbec první, Škodovka do lehkého terénu SUV Yeti a ještě před koncem roku Superb Combi, což bude rovněž škodovácká premiéra v tomto segmentu. V plánu je i sportovní verze RS modelu fabia, stejně jako oplastovaná verze Scout.
!54!

reagovat

Jaká bude asi cena....Kč?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelé

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 946 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

pitrix7

pitrix7 | 25. 03. 2009, 09:44:51 | více příspěvků | napsat uživateli

tak mala auta uz tu mame,chevrolet spark a z tpca kolin nevim co zas skodovka vymysli jejich ceny jsou stejne vysoke tak nechapu

uživatel eliminován | 25. 03. 2009, 09:31:52

Krize tlačí holt silně na výrobce.
!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vůzškodarokzávodproduktminifamilyreinhardvolkvýrobapremiérainformacevrchlabíautomobilkanewautofabiajungpředstavenstvokoncernrobertamalévývojficasmallpředseda

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑