Diskuze a otázky - Neumíme řešit problémy optimálně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2021, 10:37:35 |

Minulost nám odhaluje to, že jsme neřešili problémy optimálně, a když jsme si nevěděli rady tak jsme používali chybná řešení! Pokud někdo odvážně v minulosti poukázal na to, že společnost používá chybné řešení problémů tak za to byl tvrdě potrestán, protože to, co dělají ti, co mají moc je správné a ti co jsou bezmocní nesmí kritizovat mocné, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným. Z díla poznáme tvůrce, pokud je dílo ubohé tak tvůrcem je logicky ubožák. Veškerá aktivita hmotná i nehmotná je možná díky programům, pokud je něco chybně naprogramované tak to logicky chybuje.

Realita není pro nás ideální, a tak jsme stvořili; pohádky, pověry, mytologie, fetiše, rituály, symboly, sekty, náboženství, politiku, umění, reklamu atd. každá ideologie je náhražkou za originál a originálem je zde svoboda a rovnost! Pokud slepý vede slepé tak to logicky nefunguje, nevěřte na sliby od; rodičů, nadřízených, učitelů, obchodníků, politiků, kněží, psychologů, koučů, léčitelů, umělců atd. sliby jsou past do které se chytají hlupáci! Pokud je zde krize tak jistě má tato krize nějakou příčinu, nejčastější příčinou všech krizí jsou chyby v programech.

Jedinci a společnosti neustále vytvářejí programy ve kterých jsou chyby, to vedlo k tomu, že naše konzumní realita je milion let testovací verzí a z nás se tak stal genetický materiál na evoluční pokusy, nikdo za nic nemůže, každý pitomec si jenom plní svoje pitomé povinnosti. Klíčem k lepší budoucnosti je pochopit konečně optimálně složitý proces programování tak abychom už nevytvářeli programy plné chyb a naučili se programy optimalizovat, programování je obrazně jako nastavení termostatu, který umí udržet stabilní teplotu v ledničce nebo žehličce.

Podívejme se na nastavení teploty v ledničce, v ledničce je uloženo mnoho různých potravin, a tak je zde rozdělní ledničky na mrazák kde je veliký mráz a na normální ledničku kde je optimální teplota okolo 4 stupňů, dole v ledničce je o trochu nižší teplota. Tak jako je zde důležitá správná teplota v ledničce tak je zde i důležité správné nastavení; ekonomiky, politiky, náboženství, obchodu, podnikání, školství, pravidel, norem, zákonů, předpisů, cenzury, morálky atd. je to jako s vařením kdy musíme dodržovat vyzkoušené recepty pro přípravu jídla.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 171 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑