Diskuze a otázky - Nespěchejte do psychického očistce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 08. 2022, 11:16:33 |

Vše je zde o práci, pokud by zde nebyla možná práce tak by zde nebyl čas a prostor ale byla by zde jenom tma a prázdnota. Vše bylo evolucí vytvořeno a nastaveno k práci, to, co už nemůže pracovat to se evolučně recykluje. Naše lidská společnost vznikla díky práci pro společnost, pokud na práci nestačí jedinec tak práci dělá skupina jedinců, je práce užitečná a zbytečná, jak je možné to že mnoho lidské práce nám nepřináší užitek?
!905!
Jsme dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, obrazně tak jako špatní hospodáři zaléváme plevel a krmíme parazity, dobrotu si zde musí každý zasloužit! Pomocí propagandy a cenzury se z bohů stali neznabozi, rodíme se všichni jako bohové, ale morální výchova z nás udělá neznabohy a následkem je psychický očistec. Nespěchejte do psychického očistce!
!905!
Vše je v tom pochopit čas a prostor abychom nechybovali, z dálky vypadá čas a prostor jinak než z blízka, z blízka spatříme to, že vše je zde evoluční hra a ti co v této hře uspějí se mají dobře, logicky ti, co neuspějí se mají zle. Proč zde uspěje velmi málo lidí a většina lidí neuspěje, a tak se má po celý život zle? Problémem je to že jablko nepadne daleko od stromu a pokud neúspěšní lidé mají děti, tak jejich osudem je ubohý osud, který nejde změnit.
!905!
Jediná možnost, jak pomoci lidem je kontrolovat kvalitu lidí globálně, zavedou se průkazy normality a každý rok bude muset každý člověk chodit na testy normality od narození do smrti pro nikoho nebude imunita nebo výjimka padni komu padni. Nebudeme už tak potřebovat vězení a nemocnice, protože evolučně vadný genetický materiál se optimálně eliminuje. Nic nového pod sluncem v přírodě to, co je vadné poslouží jako snadno dostupná potrava pro ostatní zvířata. 
!905!
V porodnici chce maminka vidět svoje dítě a lékař jí říká vaše dítě neprošlo testy normality, a tak se eliminovalo a vás jsme sterilizovali abychom vám pomohli vyřešit problém s těhotenstvím které není pro vás žádným přínosem. Je to jako s Windows, který není spolehlivý a kvalitní, a tak jej nahrazujeme za populární Linuxovou distribuci. Nebude to už trvat evolučně dlouho a začneme lidi nahrazovat za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrně budou roboti vyrábět roboty. 

reagovat

Je zavedení testů kvality správné

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 67 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑