Diskuze a otázky - Není zde kapitalismus, je zde mafiánismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 07. 2019, 22:57:39 |

!54!
Ano, mafiáni rozhodují o nás bez nás. Mafie je tam kde jsou malé platy pro dělníky a vysoké platy pro mafiány, rozdíl mezi dělníky a mafiány, ukazuje to nakolik v ukrytém času a prostoru kraluje mafie, tam kde není rozdíl v platech, mezi těmi co jsou nahoře a těmi co jsou dole, tam není mafie (kanibalové), z toho je nám jasné, to že tam kde jsou daně a clo, tam existuje i mafie, je to jako ve sportu, kde jsou sportovci rozdělní na ligy, je u nás Turecké hospodářství, protože podle statistiky je to zde stejné jako v Turecku, po ekonomické a po politické stránce.

Peníze z práce dělníků mizí okamžitě na konta mafiánů, co jsou u nás, nebo jsou v cizině, logicky z malých platů stát získá malé daně, a tak má stát ekonomické problémy, mafiáni nedovolí státu, aby zde zvýšil minimální mzdy, protože to by mafiánům klesli veliké zisky. Sledujeme toky peněz a najdeme u nás mafiány, co na nás parazitují, dobrota je žebrota.
Malé zloděje zavíráme, a veliký zloděj zde má imunitu a chrání jej policie. Každý kdo u nás začal podnikat, zjistil že v tomto mafiánském státě nejde podnikat, systém je nastaven tak, že tam kde je možný veliký zisk, tam mafie vybírá veliké výpalné. Mafiáni vytvořili pravidla tak, že se z dělníků stali otroci, co mají strach onemocnět, aby se z nich díky exekutorům nestali bezdomovci.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 186 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑