Diskuze a otázky - Nemocní kariéristi milují vysoké funkce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 07. 2022, 06:13:41 |

Minulost je plná nechápavců ve vysoké funkci, takový nechápavec, nechápe to, co ostatní pochopili, jak poznáte snadno a jistě to, že člověk ve vysoké funkci je nechápavec? Z díla se pozná tvůrce, dílem nechápavců je deprese u; ekonomiky, politiky, náboženství, filosofie, umění, školství, rodiny atd.
!905!
Ryba smrdí od nechápavé hlavy, srážka s blbcem je srážka s nechápavcem, blbec nechápe druhé, a tak dělá jednu blbost za druhou. Adolf Hitler, je klasickým příkladem nechápavce, ve vysoké státní funkci. Pro pochopení je nutné přiblížení, jenže nechápavec se odmítá k čemukoli cizímu přiblížit, on se uzavřel ve svojí psychické konzervě, a odmítá tuto konzervu opustit.
!905!
Je třeba zavést testy na nechápavost, ten, kdo získá v testech označení nechápavec, ten bude muset opustit vysokou funkci, nejsme tak bohatí, abychom mohli mít ve vysokých funkcích staré nemocné blbce, co nechápou aktuální situaci, ve které se všichni evolučně nalézáme. Pastýř, který se stará o stádo, musí chápat to, co stádo potřebuje, máme jenom to, o co se dobře staráme, je třeba se poučit z minulosti, a neopakovat pořád stejné chyby kdy zaléváme plevel a krmíme parazity.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 74 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑