Diskuze a otázky - Nemocná společnost může za naše nemoci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 09. 2022, 07:31:17 |

Lékař, mi sdělil, že zatímco v ostatních ordinacích lékaři léčí nemoci, on radí nemocným lidem, co mají udělat pro to, aby se uzdravili ze svých nemocí. To se mi zalíbilo a začal jsem se o to zajímat, vše zde souvisí se vším o tom to je.
!905!
Pochopil jsem, že nemoc je signál o tom, jaký člověk je, jak a v jakých podmínkách žije, kde dělá chybu. Abych porozuměl stonání svého pacienta, musím znát jeho existenční situaci, připouštím, že v klasické, medicíně se psychikou pacienta zabývá jen specialista.
!905!
V komplexním, přístupu k příčinám nemocí by měl být vzdělán každý lékař. Je totiž základem celé medicíny. Současný konzumní systém nahrává pitomcům. Naše všemocná elita je plná lidské ubohosti. Najdete tam všechny nemoci těla a duše.
!905!
Současný konzumní systém je založen na lži a krádeži. Lháři a zloději obsadili vedoucí stání a podnikové pozice, obklopili se logicky dalšími lháři a zloději. Říká se tomu sice pokrytecky demokracie, ve skutečnosti je to ale vláda lhářů a zlodějů.
!905!
Zdraví je schopnost zvládat problémy v životě. Pokud však problémy zvládat člověk nemůže, nemá už nad problémy moc, a tak začne být nemocný. Nemocnost vypovídá o tom, zda lidi žijí ve zdravé společnosti.
!905!
Nejzdravější a nejspokojenější jsou lidé tam kde se nelže a nekrade. Přesně to, co tady velmi dlouho chybí. Proto jsem se začal zajímat o chování všemocných elit, ti lidé trpí mnoha těžkými nemocemi.
!905!
Všichni reformátoři chtěli optimálně restartovat konzumní systém. Nikdo evolučně neuspěl. Propojení lhářů a zlodějů je globálně dlouhodobě tak veliké, že se reformovat už nedá, žijeme ve strachu, dýcháme jedovaté látky, jíme jedovatou stravu, zničili jsme ekosystém.
!905!
Přitom naivně spoléháme, že nás lékař pomocí léků rychle levně uzdraví. Bolesti hlavy jsou následkem toho že máte plnou hlavu problémů, a bolesti srdce, že vám něco leží na srdci. Pokud má člověk problémy a neví si s nimi rady, tělo je začne řešit nemocí. Když porovnám chod nemoci a života, zjistím, že do sebe zapadají.

reagovat

Nemocná společnost může za naše nemoci

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 82 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑