Diskuze a otázky - Německo a Norsko je plné Čechů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 12. 2021, 11:44:57 |

Díval jsem se na statistiky návštěvnosti u GVKB stránky za deset let, a zjistil jsem, že nejvíce návštěv z ciziny je z Německa a Norska, udivilo mě to, že je Norsko plné Čechů, když je to tak málo zalidněná země a je od nás tak daleko, nejspíše je zde příčinou fungující politika a ekonomika.

To že se lidi stěhují tam kde je naděje na to, že se tam budou mít dobře není evolučně nic nového, dělají to i; zvířata, hmyz, viry, rostliny atd. proto všude vznikají hlídané hranice které brání chudým lidem ve stěhování. Velikým probléme pro stěhování do cizího národa bývá to, že každý národ má většinou svůj jazyk, který není snadné se rychle naučit.

Některé jazyky si bývají podobné, a tak je u nás mnoho Slováků a Poláků. Rozdíly mezi jazyky vedli k vytvoření latiny, která nemá vlastní národ a je tak dneska mrtvým jazykem který nejvíce používají; doktoři, právníci, filosofové, kněží atd. Díky digitalizaci a optimalizaci přijde globalizace, a tak se hodnotné GVKB informace dostanou levně a rychle ke každému na světě. 
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 200 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑