Diskuze a otázky - Největším tajemstvím je, jak funguje evoluční proces

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 11. 2022, 11:05:18 |

Naše lidská společnost od svého vzniku prochází evolučním procesem, který nahrazuje chybné za správné a staré za nové, subjektivně mi to připomíná operační systém Windows, který se neustále od svého vzniku aktualizuje a neustále zde jsou nové verze ve kterých jsou chyby. Měl jsem v notebooku Lenovo napojeného HDMI kabelem na televizi nainstalovaný Windows 11 a nebyl jsem s ním spokojen, a tak jsem po krátké době nahradil Windows za Linuxovou distribuci Kde neon.

s výběrem Linuxové distribuce je problém v tom že je zde veliká nabídka, která se podobá výběru šablon pro WordPress, je to jako když jste v obchodním domě a dlouho zde hledáte zboží které potřebujete. Čím vyspělejší je společnost tím větší je zde i nabídka zboží a služeb, omezená nabídka zboží a služeb je tam kde je zaostalost způsobená dogmatickou centrální totalitou.

Bible je ukázkou dogmatické centrální totality, která má svatou pravdu, vše, co končí na ...ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus, populismus, centralismus, dogmatismus) to je ideologická totalita! Každá ideologická totalita je zde evolučně dočasně, protože se zde zastavil evoluční proces!  Vše jistě směřuje k tomu, že zde nebudou na světě nikde lidi a lidské organizace, a všude budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, jak pravil klasik. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 69 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑