Diskuze a otázky - Nejsou peníze tak nejsou problémy s penězi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 09:56:03 |

Peníze jsou pro nás tvrdou drogou, protože pokud jich máme nedostatek tak z toho máme psychické problémy, nadbytek peněz logicky vytváří nedostatek peněz. Peníze jsou náhražka za lásku, v anonymní společnosti je veliký problém s láskou, a tak se to vyřešilo pomocí peněz, láska je tak jenom za peníze.

Vše, co jde prodat to je spojeno s penězi a tím i ekonomikou a politikou, pokud lidi odsuneme díky autonomním robotům z civilizace do rezervací tak už lidi nebudou potřebovat k ničemu peníze, protože v rezervaci si za peníze nic nekoupíte a budete zde žít stylem z ruky do huby, a tak nebudete potřebovat hromadit peníze a výhody.

Vše je zde o konkurenci od té doby, co zde existuje život, autonomní robot je lepším otrokem systému, než člověk je to pro systém lepší volba, člověk to je evolučně zastaralý otrok systému, a tak skončí v rezervaci a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, to je optimální evoluční řešení lidské otázky.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 85 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑