Diskuze a otázky - Nejsou lidi tak nejsou nemoci a smrt

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 12. 2021, 10:09:25 |

Člověk nebyl evolucí stvořen k tomu, aby žil v civilizaci, byli jsme evolučně stvoření abychom žili nazí v přírodě stylem z ruky do huby. Budeme muset lidi v civilizaci nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se eliminují v krematoriu.

Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, tak pro zaměstnavatele vyrobíme roboty, člověk to byl dočasný evoluční experiment, který brzo evolučně skončí a místo člověka zde budou roboti, běžte se podívat do krematoria ať jistě víte co vás bude brzo čekat!

Vše je zde o skládání náročných zkoušek, aby se mohlo postoupit evolučně nahoru, člověk se dostal do situace, kdy už nedokáže složit náročné evoluční zkoušky, a tak bude v krematoriu eliminován, vše je zde boj, a to co prohraje je eliminováno.

Volové si zde hrají na bohy a následkem je to že je nám ten druhý peklem. To, co nejde už opravit to se musí novým nahradit a člověk to je neopravitelný genetický zmetek, podívejme se na popravu českých pánů roku 1621. Vítěz soudí poražené, o tom je evoluce, a tak GVKB roboti popraví všechny lidi, protože lidi dělali chyby a odmítali se změnit.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 563 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑