Diskuze a otázky - Nejlepší příručky pro šťastný život?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 08. 2022, 12:42:45 |

Na trhu je mnoho příruček pro šťastný život a je zde i mnoho informací na internetu, každý autor je originál, a tak nabízí logicky svůj subjektivní názor na to, jak být v životě šťastným. Dobrým autorem je; Vit Kouba, Jan Hnízdil, Josef Kirschner, George Orwell, Osho, Niccolo Machiavelli, Ježíš Kristus, Buddha, Lao-c, Konfucius atd.
!905!
Všechny tyto informace a programy se snaží o to abychom optimalizovali naše myšlení tak že nebudeme chybovat a tím bude náš život šťastný, problémem je to že jde o univerzální teorie, které v praxi selhávají, škola života nemá prázdniny!
!905!
Napadá mě přirovnání s péčí o baterie v mobilu a notebooku, nejvíce ničí baterie rychlé nabíjení nebo nabíjení na plnou kapacitu, pokud by se baterie nabíjeli pomalu jenom na 60 % kapacity tak by vám vydrželi o mnoho let déle. Mám v notebooku Lenovo spuštěný program od firmy Lenovo, který nedovolí nabíjení na větší kapacitu, než je 60 % a tak nebudu mít s baterií mnoho let problémy.
!905!
Lidi dneska fungují na 120 % protože chtějí být nejlepší v nějaké specializaci, následkem jsou logicky nemoci a tím je zde i zbytečně předčasná smrt, neočekávejte od lékařů zázračné léky nebo rychlé uzdravení! Nemoc je signál, který říká takhle chybně už dál žít nemůžeš, zastav se nebo tady už brzo skočíš a starobního důchodu se tak ve zdraví nedožiješ.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 445 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 08. 2022, 10:20:07

!905!

Vita1971

Vita1971 | 24. 08. 2022, 13:41:15 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Optimálně jdi do prdele úchylný dědku akumulátorem nabitý !811! Optimálně ti přijdu zabouchat na dveře a pak se budeš hodně divit Víte Koubo Azazeli jak a co stebou bude !811! demente !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

životinformaceautorpříručkaniccolokristusgeorgeoptimalizovalikirschnerjanprogrambuddhainternetlaodobréjosefnázororigináloshotrhproblémmyšleníkonfuciusmachiavellikoubaorwell

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑