Diskuze a otázky - Nedostatek je většinou uměle vytvořen

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 08. 2022, 19:53:28 |

Běžně se setkáváme s tím, že je něčeho nedostatek, je třeba pochopit to že nadbytek vytváří nedostatek, je zde třeba nedostatek peněz pro dělnickou třídu, protože je zde nadbytek peněz pro elitu, jenom výjimečně je globálně dlouhodobě pro všechny něčeho nedostatek. Často je zde snaha regulovat nedostatek nebo nadbytek pomocí; cen, reklamy, propagandy, cenzury, pravidel, politiky, náboženství, norem, morálky, zákonů, předpisů atd.
!905!
Nadbytek vede k inflaci a nedostatek vede k deflaci, v minulosti někdy docházelo k tomu, že se pevnost dlouho obléhala, aby tak došly potraviny nebo voda těm co byli v pevnosti, tato technika se používá i dneska ale místo pevností zde jsou konkurenční národy. Vše je zde hra kdy pravidla určuje situace nebo organizace, výhra je spojená s tím že konkurent prohraje, pokud by nikdo neprohrával tak by se politika a ekonomika dostala do neřešitelné situace.
!905!
Všemocné elity nechápou to, že každá jejich akce má za následek reakci, komu není rady tomu není pomoci, začarovaný kruh je v tom že se staráme o cizí a řídíme se heslem z cizího krev neteče. Pořád všude platí, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno, pochop to, že lidi lžou a ten kdo lže i krade, podívejme se třeba na jednice, co porušují zavedená pravidla, a tak jsou za to potrestáni vězením, nebo jsou zavření do blázince.
!905!
Pokud nějaké zvíře porušuje přírodní pravidla tak je za to brzo potrestáno smrtí, je to kruté ale funguje to bez problémů, nemůžeme být dobří k tomu co nám škodí, abychom zde nastolili pořádek pomocí kontroly tak nahradíme lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, lidi to jsou jenom oblečené opice, co si zde hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, tak jako jsme nahradili koně za automobily a motorky tak nahradíme lidi za roboty, zaměstnavatelé potřebují aby zaměstnanci pracovali jako roboti. 

reagovat

Nedostatek je většinou uměle vytvořen

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 88 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑