Diskuze a otázky - Naše společnost je dlouho v depresi díky pokrytectví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 09. 2022, 05:51:41 |

Podívejme se na minulost naší společnosti a zjistíme že se vše točí okolo pokrytectví, hlásáme svatost, a přitom myslíme a jednáme jako hříšníci, to logicky nemůže v praxi fungovat. Jakmile se dítě naučí pokrytectví tak psychicky onemocní, jsou to jenom příčiny a jejich následky! Vše jsme zdanili a na pokrytectví jsme zapomněli, je třeba zdanit naše pokrytectví, umělá inteligence otestuje i každého člověka jeho pokrytectví a vypočítá optimální daň z pokrytectví u každého člověka na míru.
!905!
Pokrytectví je stejně škodlivé jako konzumace tvrdého alkoholu a kouření cigaret, vysoké daně musí prioritně eliminovat vše co je škodlivé to má logiku. Pokrytectví nepostihuje jenom lidi, ale postihuje i organizace a státy, podívejme se na pandemii z pohledu pokrytectví, vnímám pandemii jako mediální hon na čarodějnice, následkem je veliká inflace a tím i ekonomická krize, pachatelem je naše pokrytectví a alibismus chrání ty co inflaci způsobili svým pokrytectvím, komu není rady tomu není pomoci.
!905!
Je třeba se optimálně poučit z krizového výboje naší společnosti a začít globálně nahrazovat lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, čím méně bude na světě lidí tím méně zde i bude pokrytectví to je logické, jakmile bude robot prezident vyznamenávat roboty tak se lidi z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se pokrytci nemohli už rozmnožovat jako invazní druh, který se řídí heslem po mě potopa!

reagovat

Kdy bude robot vyznamenávat roboty?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 71 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑