Diskuze a otázky - Naše schopnosti jsou omezeny našimi možnostmi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 08. 2022, 13:42:54 |

Máte nějaké výjimečné schopnosti, ale nemáte už možnosti, jak je v životě uplatnit, náš život je o limitech, které nedokážeme překonat, nemůžeme plavat jako ryby a létat jako ptáci, protože jsme evolucí stvoření pro pohyb pomocí nohou na pevnině, stejně tak nemůžeme dělat zázraky, protože na zázraky má licenci jenom evoluce.
!905!
Civilizace nám přinesla mnoho výhod, díky kterým se máme lépe, než se mají zvířata, ale zaplatili jsme za to tím, že máme mnoho problémů, které vytvořila civilizace, civilizace se stala pro nás drogou, na které jsme závislí od narození do smrti, pokud jsme v situaci, kdy přijdeme o výhody naší civilizace tak z toho máme psychické problémy, a to většinou řešíme pomocí léků a drog. 
!905!
V mnohém mi život v civilizaci připomíná sport, naděje na to, že ve sportu uspějete je velmi malá, protože je zde veliká konkurence, pokud se vám podaří uspět tak váš úspěch netrvá dlouho protože zde budou lepší sportovci. Následkem je nabídka mnoha náhražek, které vám dají iluzi seberealizace, všechny tyto náhražky mají vedlejší škodlivé účinky, které vám škodí, komu není rady od lidové moudrosti, tomu není pomoci.  

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 79 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑