Diskuze a otázky - Narození práce smrt

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 09. 2022, 11:41:35 |

Vše, co se narodí to i zemře, o tom nikdo nepochybuje, je to koloběh života, ve kterém vše, co je živé pracuje, aby to získalo zdroje pro svojí existenci. Média nás informují jenom o těch, co jsou nahoře, a tak víme o tom, že se lidem, co jsou nahoře narodilo dítě, nebo že zemřel někdo kdo je nahoře, a tak se o tom mnoho hovoří.
!905!
Rovnost mezi lidmi je jenom ve smrti, protože smrt je spravedlivá a nejde jí zastrašit nebo oklamat. Někdo žije krátce a jiný zase dlouze, to záleží na štěstí a situaci, po někom zde zůstanou dluhy a po jiném zde zůstane bohatství. Otroci smrt vyhledávají a otrokáři před smrtí utíkají, proč vlastně člověk zotročuje člověka?
!905!
Za naším násilím je naše inteligence, čím více je v nás inteligence tím více je v nás i násilí, protože inteligence se snaží o to abychom se měli lépe než ostatní, a tak jsme k cizím lidem zlí a k sobě jsme dobří, hříšník je vždy ten druhý!
!905!
Války a konflikty v nahotě odhalují naši hříšnost, pokud bychom nebyli hříšníky, tak by zde nemohli na světě být nikdy a nikde konflikty a války! Když něco nejde po dobrém tak to řešíme po zlém, stejně jednají i zvířata! Problémy jsou následkem nedostatku zdrojů, vše je zde o závislosti na zdrojích, to si uvědomuje nejvíce když o zdroje přijdeme.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 82 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑