Diskuze a otázky - Naprogramované systémy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 11. 2021, 10:48:59 |

Podívej se do zrcadla a spatříš v něm naprogramovaný systém, vesmír a život to jsou naprogramované systémy které naprogramovala evoluce, člověk je první inteligentní systém, který začal používat programování ve velkém, a tak si naprogramoval kulturní civilizaci a dneska začíná programovat počítače a internet, život člověka je dneska naprogramován od narození do smrti.

Všechny programy a operační systémy to jsou ovladače které něco umí ovládat tak aby to automaticky samo fungovalo. Termostat to je jednoduchý naprogramovaný systém, který udržuje nastavenou teplotu v ledničce, čím více je naprogramovaný systém složitý tím více i chybuje, proto je zde optimalizace, která složitost jednoduchostí nahrazuje.

Covid-19 je signál, který nám říká, vaše kulturní civilizace je zbytečně složitá a potřebuje optimalizaci, centralizace a monopoly jsou továrnou na složitost, podívejme se od přírody zde není centralizace a monopoly, a tak zde není ani složitost a nejsou tak zde ani pandemie a války. Komu není rady tomu není pomoci, toto je už poslední varování a pokud na něj nebudete reagovat, tak vás zde už brzo nahradí umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 137 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑