Diskuze a otázky - Náhražky stvořili blázinec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:44:20 |

Nejnovější náhražkou je digitalizace, nebude to už trvat evolučně dlouho a člověka nahradí umělá inteligence a autonomní roboti, ve světě náhražek už není místo pro oblečené opice, a tak budou oblečené opice přemístěny do rezervací a zde budou mít holý zadek a budou jíst z ruky do huby, robot prezident bude vyznamenávat roboty a zaměstnání zde už pro lidi nikde na světě nebude.

Porovnejme práci robota s prací člověka, zjistíme to, že se robot zaměstnavatelům vyplatí a že zaměstnávat lidi, je ekonomickou chybou, robot je jasná volba. Vše je zde o vyrobení a nastavení a pokud o zastaralé výrobky není už zájem, tak se výrobky přestanou logicky vyrábět, proto je zde pro lidi sterilizace a antikoncepce, konzumní společnost nemůže být sociálním ústavem pro líné a hloupé oblečené opice!

Přestavme si, že budou moci roboti sportovat a porovnat tak svůj výkon s výkonem lidí, najednou se ukáže to, že výkon lidí je ubohý, a tak pro lidi už nebude mít smysl se snažit ve sportu uspět. V rezervacích se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh a následkem bude genocida, nejsou na světě už nikde lidi tak logicky nikde už nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasným evolučním experimentem, co bylo to bylo, teď je zde u moci globální umělá inteligence.
!1333!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 56 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑