Diskuze a otázky - Nadržená čubka a co s tím?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 04. 2008, 14:46:51 |

Nemohla jsem se dočkat. Myslela jsem, že se nervozitou zblázním, pozorujíc minutovou ručičku na její pomalé pouti ke dvanáctce.
Znala jsem ji už dlouho, vždy mne přitahovala, ale nikdy by mne ani ve snu nenapadlo, že by mohla mít zájem o společné hrátky. A jaké hrátky – vždy mne přitahoval netradiční sex a každý, kdo spatřil mou kancelář či ložnici musel rychle pochopit, co miluji nejvíce. Obě místnosti byly doslova zaplněny svíčkami. Ano miluji horký vosk a i tehdy jsem doufala, že na něj dojde.
Konečně se ozvalo zaklepání a ona vplula do mé kanceláře. Ano, vplula, to je to správné slovo. Vznešená, nádherná. Urostlá, s menšími prsy, ale úžasně klenutými boky.
Vstala jsem z křesla a šla jí naproti. Usmály jsme se na sebe, objaly a políbily. Neodolala jsem a mé ruce pomalu sjely na její úžasný zadeček.
„Chci tě, Peťulko,“ zašeptala jsem jí do ucha, „chci si s tebou hrát, ale chtěla bych, aby to bylo podle mého. Prosím.“
„Ale samozřejmě, Jaruško, už strašně dlouho po tom toužím. Dělej si se mnou, co chceš, jsem jen tvoje.“
Byla jsem štěstím bez sebe.
„Tak dobře, miláčku, ale musíš dělat všechno, co řeknu.“
„Cokoliv si budeš přát. Není nic, co bych ti nesplnila.“
„Zůstaň, kde jsi.“
Vrátila jsem se ke svému stolu, pohodlně se rozvalila v křesle a pustila hudbu.
„Předveď mi striptýzek, miláčku, punčochy a boty si nech.“
Mile se na mne usmála a začala se vlnit v rytmu hudby. Bylo to nádherné a vzrušující, velmi brzy jsem cítila, jak vlhnu. Má ruka zmizela pod sukní, naštěstí jsem neměla kalhotky.
Ve chvíli, kdy končila se svlékáním jsem cítila, jak se blíží první orgasmus. Přerušit dráždění mne stálo mnoho sil. Vstala jsem a přistoupila k ní, levou ruku za zády. Když jsem ji k ní natáhla, na ukazováčku se mi zahoupala želízka.
Opět se usmála a nabídla mi svá zápěstí.
„Kdepak, Peťulko. Čelem vzad a ruce za záda.“
Zaváhala opravdu jen krátký okamžik, proto netrvalo dlouho a její zápěstí ozdobila pouta. Uchopila jsem ji pevně za vlasy, zvrátila jí hlavu dozadu a znovu ji políbila, zatímco má pravá ruka zabloudila k jejímu hrudníku a pohrávala si s jejími kozičkami.
„Na kolena, čubko,“ sykla jsem ji do ucha a zároveň zatáhla za její vlasy směrem dolů.
„Jsi jenom malá nadržená čubka. Že bys teď nejraději šukala?“
„Ano, Jaruško, ošukej mě, moc tě prosím. Udělej mi to, nebo se zblázním.“
„Možná, čubko nadržená, možná.“
„Ještě.“
„Ještě co, děvko?
„Mluv na mě sprostě, prosím, strašně mě to vzrušuje.“
„To věřím, čubko. No, možná tě vážně ošukám, ale nejdřív musíš uspokojit ty mě..“
„Ách, ano chci tě, moc, moc, moc po tobě toužím.“
„Dobrá, smíš mne vylízat, ale nejdřív…“
Vrátila jsem se ke svému stolu a ze šuplíku vytáhla hnědý psí obojek, bílou škrabošku a šátek.
„Ozdobím si tě, Peťulko. Chceš bít moje poslušná čubička?“
„Ano, Jaruško, budu tvoje poslušná čubička a ty budeš moje přísná panička, které splním každé přání.“
Zatímco to říkala, nasadila jsem jí obojek. Nyní jsem vzala škrabošku a ozdobila její obličej. Jako poslední přišel na řadu šátek, kterým jsem převázala otvory v masce a oslepila ji. Přešla jsem zase dopředu, uchopila její hlavu do obou rukou a znovu se přisála na její ústa.
Pak jsem provlékla ukazováček kroužkem na obojku, ke kterému se obvykle připíná vodítko a jemně zatáhla.
„Za mnou, čubko. A hezky po kolenou!“
Vedla jsem ji pomalu po budově, opatrně, aby si neublížila, až jsme došly k závěsné lenošce.
Pustila jsem její obojek, vykasala si sukni a s roztaženýma nohama usedla do swingeru.
„Teď najdeš mou píču a hezky mne vylížeš, děvko!“
Zatímco se ke mně pomalu na kolenou šourala, chvatně jsem si rozepínala blůzku. Poslední knoflíček se poddal mým prstům právě ve chvíli, kdy zabořila svou hlavu do mého vyholeného klína. Blůzka se rozhalila a odkryla má podvázaná velká ňadra.
Zatímco mi Peťulka snaživě lízala kundičku, natáhla jsem se po pomůckách připravených na dosah ruky. Nejprve jsem zapálila svíčku, potom jsem zapalovač odložila a vzala si do ruky důtky.
„Saj mi poštěvák, čubko!“
Spolu s výkřikem jsem to roztomilé koťátko lehce šlehla po zádech, zatímco druhou rukou jsem si začala kapat vosk na prsa, snaže se zasáhnout bradavku. Tělem mi projela vlna rozkoše a před očima jsem viděla ohňostroj. A tak to pokračovalo – šlehnutí, kápnutí, šlehnutí, kápnutí. Cítila jsem blížící se orgasmus, ale ještě nebyl ten správný čas.
Sfoukla jsem svíčku, popadla Peťulku za vlasy a pokusila se jí odtáhnout hlavu. Šlo to ztěžka, musela jsem vynaložit hodně síly, než jsem ji odtrhla od svého klitorisu. Ještě, než jí vyklouzl z úst mne ta malá potvůrka do něj stihla kousnout a já se málem udělala.
Sklouzla jsem ze swingeru a pomocí pojistek jí rychle uvolnila pouta. Povalila jsem ji na podlahu a sedla si jí na hruď. Lehce jsem se zaklonila, sebrala ze země důtky a začala jí rukojetí pomalu dráždit píču. Byla už hodně vzrušená, proto nebyl problém, zastrčit jí celou násadu do píči. Začala jsem jí ji projíždět, nejprve pomalu, ale pak se přírazy pomalu zrychlovaly.
Také jsem produkovala velké množství šťáv, její hruď se jimi jen leskla a já se o ni začala náruživě třít. Honila jsem si kundu o její prsa a prsty si dráždila frajtra, který byl neskutečně zbytnělý.
„Muč mi kozy, čubko, mačkej mi je, drť mi bradavky, štípej do nich, profackuj je!“
A ta poslušná holčička se snažila, jak nejlépe mohla. Ve chvíli, kdy začaly dopadat prví políčky, roztřáslo se mé tělo návalem nejdivočejšího orgasmu, jaký jsem doposud prožila. Byl natolik intenzivní, že se mi povolily svěrače a já tu malou chudinku pochcala.
Ve chvíli, kdy ucítila, jak na její rozpálené tělo dopadají první kapky moči, udělala se také.
Svalila jsem se vedle ní. Obě jsme těžce oddychovaly. Musel na nás být úžasný pohled – já s podvázanýma kozama pokapanýma voskem, ona se škraboškou a obojkem, očima zavázanýma šátkem a důtkami stále zaraženýma v píči. Její hruď se leskla nejen mými šťávami, ale i močí, která pod ní navíc vytvořila loužičku.
Ale hrátkám neměl být ještě konec. Těžce jsem se zvedla a začala z ní olizovat tu směsici moči a milostných šťáv. Postupovala jsem stále níž a níž, až se má ústa dychtivě přisála na její poštěváček.
Vzpomněla jsem si na její kousnutí a oplatila jí ho i s úroky. Zaúpěla a její tělo se vzepjalo do oblouku, čehož jsem využila a plácla ji dlaní přes pupík. Jen hekla.
Vytáhla jsem důtky a začala se věnovat její kundičce. Hladila jsem ji jazykem, zatímco jsem si chvatně rozepínala sukni. Políbila jsem tu její šťavnatou broskvičku, vstala, svlékla sukni a znovu nad ni zaklekla, tentokrát do polohy 69, a znovu se přisála k jejímu klínu.
Udělala totéž a začala mne lízat. Nějakou dobu se ozývalo jen mlaskání, funění a slastné mručení. Náhle mi na zadek dopadla s hlasitým plesknutím její dlaň. Bolestivou rozkoší jsem jí zaskučela do kundičky – ano, přesně tohle jsem potřebovala. Přetočily jsme se na bok, lízaly si kundy a vyplácely se na zadek. Další orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat.
Nastal čas na třetí, zřejmě poslední, kolo našich dnešních hrátek. Pomohla jsem Peťulce do swingeru, ke kterému jsem ji následně s roztaženýma nohama připoutala.
Nyní jsem ji musela na chvíli opustit, abych odběhla do ledničky pro led.
Když jsem se vrátila, zapálila jsem svíčku, vzala kostku ledu a začala jí pomalu obkružovat ve zužující se spirále pravé ňadro své společnice. Lehce jsem jí pošimrala bradavku a totéž zopakovala s druhým cecíkem.
Pak jsem vzala led mezi zuby a pomalu s ním klouzala od její bradičky k pupíku, kde jsem ho zanechala. Vzala jsem svíčku a zalila ho v něm voskem.
Vzala jsem další kostku, zchladila jí pupík a pak pokračovala směrem k poštěváčku, který jsem začala lehce ledem dráždit, zatímco jsem druhou rukou nahřívala nad svíčkou kovového robertka. Jakmile jsem usoudila, že má správnou teplotu, zasunula jsem Peťulce do kundičky nejprve led a vzápětí i robertka. Pustila jsem ho na plný výkon, vzala do jedné ruky led a do druhé svíčku, ze které jsem vždy po chvíli kápla vosk na tělo své společnice, přičemž jsem zasažené místo vzápětí schladila ledem.
Pomalu se blížila k vyvrcholení, ale i já toužila po orgasmu. Sfoukla jsem svíčku, vytáhla z její pičky Roberta, šoupla ho do sebe a začala se jím šukat, zatímco Peťulčinu kundičku jsem začala mrdat prsty za současného lízání poštěváčku. Pomalu jsem přidávala prsty, byla ukázkově vlhká, proto to šlo výborně, až jsem do ní dostala celo pěst až po zápětí. Brzy jsem poznala, že její vyvrcholení přijde každým okamžikem, proto jsem ruku vytrhla a zasadila jí několik štiplavých úderů přes podbřišek. Zvuky, které je doprovázely přivedly k vrcholu i mne.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 5602 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Patrick-lol

Patrick-lol | 26. 04. 2008, 14:53:14 | více příspěvků | napsat uživateli

Hmm,fantazii se meze nekladou,jen tak dál!1!

.zelvabibi.

.zelvabibi. | 26. 04. 2008, 14:51:53 | více příspěvků | napsat uživateli

nechceš vydat knížku? kdo to má sakra číst?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

hrátkysvíčkačubkazájemložnicesexvosknervozitapouťsenmoakancelářmístnost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑