Diskuze a otázky - Na práci stroje a na řízení práce programy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 18:01:52 |

!1333!
Všechny odpovědi na naše zvědavé otázky jenom vytvářejí nové otázky, naše zvědavá hlava je pořád nespokojená s tím že vše je takové, jaké to je a není to takové jaké by to hlava chtěla mít. Čas a prostor vytvářejí pravidla, aby se zde vše pravidelně opakovalo, a tak zde vše fungovalo, člověk neustále pravidla porušuje a potom se rozčiluje že něco nefunguje, komu není rady tomu není ani pomoci.
!737!
Všude jsou jenom samé podrazy, příčinou je to že jsme si cizí a myslíme si tak že z cizího krev neteče, všichni si plní svoje povinnosti a nikdo za nic nemůže jenže čas má dost času na to, aby nám ukázal naše chyby. Naše civilizace je o pokrytectví, kdy hlásáme pravdu, a přitom si lžeme, pravda je jako zrcadlo, ve kterém spatříme naše chyby.
!905!
Chybujeme, protože se správně nespecializujeme, bez specializace je život člověka zde zbytečný a následkem jsou deprese. Z díla se pozná tvůrce, jaké je dílo elity, elity z nás udělali ubožáky, co mají blbou náladu, jaký má smysl chodit k volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí staří pokrytci. Je třeba nahradit elity za umělou inteligenci, na práci stroje a na řízení práce programy, není zde pro lidi žádná práce za peníze, tak zde už nejsou s lidmi problémy.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 54 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑