Diskuze a otázky - myslíte že kdybych ...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

nejakyclovek

nejakyclovek | 5. 11. 2012, 23:50:00 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

...v troubě pekl králíka a doma v kleci bych měl taky králíka, že na to ten králík bude reagovat, že mu peču kámoše?....

reagovat

V diskuzi je 10 příspěvků a shlédlo ji 222 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 17:06:41

jestli ti králíci byli před tim v kleci spolu, tak je dost možný, že ten živej králík bude toho mrtvýho postrádat !1!

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 08:50:35

neragoval by nijak...

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 06:27:58

Těžko říct,v době kdy jsme měli naši králičí slečnu doma,jsme neměli žádného králíčka v troubě

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 00:44:48

> nejakyclovek
Králíci vědí že sloužej jako potrava a že budou upečeni. Složí mu báseň a zarecituje mu jí při slavnostní večeři.

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 00:24:10

Bude mu to šumák. Nebude mít potřebu ho pomstít. Tuhle potřebu maj jenom lidi. !1325!

uživatel eliminován | 6. 11. 2012, 00:11:17

Ano, ten v kleci z toho šoku začne štěkat. !54!

Pip-Girl

Administrátor Pip-Girl | 6. 11. 2012, 00:09:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Myslím si,že ten králík bude mít tebe i toho dalšího králíka úplně v zadku. Nic nového.

gwartass

gwartass | 6. 11. 2012, 00:02:36 | více příspěvků | napsat uživateli

Jo, da ti pres drzku hned, co mu otevres klec!

42.nitram

42.nitram | 6. 11. 2012, 00:00:22 | více příspěvků | napsat uživateli

to nevim, ale jsem uprime rad ze nas kralik uz nejakou dobu nereaguje.. mozna ho nekdo upekl.. !54!!937!

SSBN

SSBN | 5. 11. 2012, 23:58:46 | více příspěvků | napsat uživateli

nevím. Zkus si uříznout levačku a péct ji. Co na to budeš říkat


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

králíkklectrouba

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑