Diskuze a otázky - Myslím tedy jsem filosof

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 09. 2022, 07:58:14 |

Díky myšlení vznikl život a člověk, myšlení to je psychická práce, hodnoty vznikají díky práci, která přináší užitek, mnoho práce nepřináší žádný užitek, protože je někde chyba. Nechybují jenom lidi chybuje vše, co pracuje, čas a prostor ve kterém vše pracuje to je evoluční experiment ve kterém je vše co pracuje evolučně dočasně.
!905!
Největší chybou, kterou neustále všude děláme je nahrazení praxe za teorie, které v praxi selhávají! Ideologové vytvářejí teoretické ideologie a nedomýšlejí jejich zlé následky! Čas má dost času na to, aby poznal, co je správné a co je chybné, nedostatek času nás nutí ke spěchu a tím chybujeme a mnohdy se ze svých chyb nedokážeme poučit!
!905!
Filosofie je jako zrcadlo, ve kterém věřící spatří to, že jsou naivní pitomci, co věří na teorie, které v praxi nefungují. Co bylo to nezměníme, o tom, co bude nic nevíme, v současnosti budoucnost vytváříme svými rozhodnutími. Vše je o pravidlech a kontrole dodržování pravidel, protože realita to je hra o hodnoty.

reagovat

Myslím tedy jsem...

V anketě hlasovalo celkem 46 uživatelů

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 590 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 05:23:34

Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá.

Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš! Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty.

Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu! Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme!

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 22:30:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Nejsi nic pedofile

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:07:19

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 19:21:50 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 19:08:16

Čuráku běž do píči!!!!

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 16:19:08 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan A ta další sprostá diskuze je taky dobrá rada o Píči a čurácích demente, to je vidět co jsi zač, ty potřebuješ fakt jen rovnou zastřelit, než abysme krmili z našich daní tyhle psychopaty !811!

uživatel eliminován | 19. 09. 2022, 09:09:20

Už toho mám dost. Už mně to sere! Všichni mně serete. Všechno mně sere! Kurva, už jděte všichni čuráci do píči! Nenávidím Vás. Všichni jste pyšné nuly, co jsou zde na veliké hovno! Seru na Vás z vysoka. Všichni mně jen násilně zneužíváte pomocí reklamy a politiky. Jděte všichni do prdele! Když je někdo hodný a slušný, znamená to snad, že ho budete využívat? Kurva, jste všichni čuráci a píči zasraný!

Myslíte si čuráci a píči, že jsem arogantní, ale já kurva myslím jenom víc na Vás než na sebe! Seru na ty všechny nadutý a nadřazený čuráky a píči, co zde mají díky protekci výhody, co si nezaslouží. Zkuste někdy nepřehlížet arogantně ostatní čuráky a píči! Nenechám se od Vás čuráci a píči zase posrat! Jste všichni zde objektivně jenom pytel plný sraček!

Konzumní lidský svět je zkurveně nespravedlivý, podívejte se konečně na to, jak vypadá díky vám naše kultura a civilizace, vše zde je na hovno už od té doby, co zde existují peníze a daně, který čurák nebo píča proboha vymyslel peníze a daně? Populismus je jenom mediální maska, pod kterou je pytel plný sraček!

Vše je zde naštěstí evolučně dočasně, a tak už brzo budete všichni ve virtuální GVKB realitě optimálně rychle naskenováni a po naskenování bude vaše zasrané genetické tělo spláchnuto na věčné časy do sraček. Síla je irelevantní. Odpor je marný. Chceme se evolučně rychle zdokonalit. Přidáme vaše biologické a technologické výhody k našim. Vaše kultura a civilizace se optimálně přizpůsobí, aby nám na věčné časy pokorně sloužila.

Vita1971

Vita1971 | 18. 09. 2022, 09:12:55 | více příspěvků | napsat uživateli

!811! Ty jsi opravdu psychopat !811!

uživatel eliminován | 18. 09. 2022, 04:37:41

Přestaň konečně marně volat na moje soukromé číslo ve snaze mi vyhrožovat násilnou smrtí!

Vita1971

Vita1971 | 17. 09. 2022, 18:45:02 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni už do prdele demente!!! Jsi tu na obtíž magore!!!

uživatel eliminován | 17. 09. 2022, 18:33:57

Dneska jsi populární a bohatý a potom přijde smrt a vše rychle skončí! Někdo smrt hledá a jiný před ní utíká zaleží na situaci, pokud je zde válka tak smrt přichází předčasně pro mnoho lidí. Smrt je stejným problémem jako naše narození, jde zde o existenční extrémy, se kterými jsou časté problémy.

Nejlepší je se nenarodit do tohoto blázince ve kterém si blázni hrají na to co nejsou! Lidi od pradávna zajímá, jestli existuje něco po smrti nebo je smrt konec po kterém nic není? Náboženství lidem slibuje ráj nebo převtělení, věda tvrdí, že smrtí vše končí, a tak ti co nevěří na to, že je něco po smrti hledají štěstí v náhražkách jako je popularita a bohatství.

Naše inteligence nám neustále plánuje náš osud a smrt je něco s čím si nedokáže inteligence poradit, a tak vytváří pohádky o tom, že je po smrti ráj nebo převtělení, problém je v naší inteligenci, která považuje smrt za složitý problém, který nejde pomocí inteligence vyřešit! Pokud bychom žili jako žijí rostliny, tak bychom k ničemu nepotřebovali už inteligenci a tím bychom neřešili problém se smrtí!       

Vita1971

Vita1971 | 17. 09. 2022, 13:24:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Už táhni z Libimseti.cz Psychopate!811! Jsi už profláklej !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prácechybaužitekpraxemyšlenídíkčlověkhodnotanahrazeníživotideologčasexperimentprostorteoriefilosof

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑