Diskuze a otázky - Myšlení hledá úspěch a očekává, že úspěch přinese štěstí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 09:06:46 |

Zisk je vždy spojen se ztrátou, získáte zde funkci prezidenta a ztratíte anonymitu a svobodu, nejlepší je se nenarodit, protože život je plný problémů, na které není řešení. Mnozí se snaží zbaběle utéci pomocí; cigaret, piva, slivovice, léků na deprese, svaté víry atd. to vše jsou jenom dočasná řešení spojená s depresí.

Obrazně je naše myšlení v bludišti, a když nalezneme východ tak zjistíme, že jsme se dostali do jiného bludiště, jediným možným východem je smrt, jiný východ z našeho myšlení zde není v současnosti možný. Myšlení hledá úspěch a očekává, že úspěch přinese štěstí, to je jádro problému, úspěch štěstí nepřinese, proč nám úspěch nepřinese štěstí? Štěstí je následkem svobody a úspěch nám nepřinesl svobodu, bez svobody zde není možné štěstí.

Svoboda je možnost volby z mnoha možností, ale existujeme ve světě, kde není možná volba z mnoha možností, vše je zde vytvořeno tak, abychom měli minimum možností, a tím se z nás stávají loutky, které mnohé snadno ovládá. Prý jsme svobodní, to nám hlásají autority, proč nám autority neřeknou pravdu, že jsme zde jenom otroky, a že proto náš život zde nemá smysl a logiku? Myslíme a konáme podle situace, pokud je pro nás výhodné lhát a krást, tak se z nás stanou lháři a zloději, umíme se přizpůsobit velmi rychle jakékoli situaci.

Nemá smysl zde řešit následky, musíme se zaměřit na příčiny našich chyb, které jsou zdrojem našich problémů, naší prioritní chybou je špatná kontrola, podívejme se na ekonomické parazity, se kterými si neumíme poradit, a tak se máme zle, je třeba dát lidem do hlavy kontrolní digitální systém, který zablokuje lidem možnost chybovat. Lidi už nebudou takto moci být zde parazity, se kterými zde jsou problémy, takto konečně lidi získají svobodu, a jejich život zde bude mít smysl a logiku.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 159 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑